Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry δεν παντρεύτηκε την πρώην αγαπημένη του, Chelsy Davy

13.08.2018
Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry δεν παντρεύτηκε την πρώην αγαπημένη του, Chelsy Davy
Ποιος ξεχνά τα πλάνα και τις φωτογραφίες της πρώην του πρίγκιπα Harry στον γάμο του με την Meghan Markle; Τότε που η γκριμάτσα απογοήτευσης της Chelsy Davy έγινε viral μέσα σε μερικά μόλις λεπτά;

Τότε ,όλοι έσπευσαν να πουν πως η ξανθιά πρώην αγαπημένη του βασιλικού γόνου είχε… σκάσει από το κακό της για τον γάμο του Harry, η αλήθεια όμως μοιάζει να είναι πολύ διαφορετική.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η δημοσιογράφος Angela Levin στη βασιλική βιογραφία του Harry με τίτλο «Writing in royal biography Harry: Conversations with the Prince», όπου αναφέρει χαρακτηριστικά πως είναι πολύ πιθανό να μην βλέπαμε ποτέ τη Meghan Markle να παντρεύεται τον Harry αν δεν είχε προηγηθεί ο γάμος του William με την Kate Middleton.

Διαβάστε ακόμη: Justin Timberlake: Η στροφή στην καριέρα του που μας ξάφνιασε

Ο λόγος; Ο χωρισμός του από την πρώην του ο οποίος πιθανότητα δεν θα είχε λάβει χώρα αν δεν είχαμε ζήσει τον γάμο του δούκα και τις δούκισσας του Cambridge. Και η σύνδεση είναι πάρα πολύ απλή.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο ο λόγος που ο Harry δεν κατέληξε στον γάμο με την Chelsy ήταν το γεγονός πως εκείνη έζησε από κοντά τη διαδικασία του γάμου της Kate Middleton και γνώρισε από πρώτο χέρι την πίεση που ασκήθηκε στη σύζυγο του William προκειμένου να είναι πάντα τέλεια.

Μετά το 2011, ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση να χωρίσει τον Harry, με την ίδια να απορρίπτει κάθε δική του προσπάθεια επανασύνδεσης.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο William δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τη σχέση του μικρού του αδερφού με την Dave.

Το ζήτημα όμως είναι άλλο: Άραγε τι έχει να πει η Meghan για όλα αυτά;