Kourtney Kardashian: Χώρισε με τον 25χρονο σύντροφο της

09.08.2018
Kourtney Kardashian: Χώρισε με τον 25χρονο σύντροφο της
Η 39χρονη έπεσε θύμα απιστίας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Kourtney Kardashian χώρισε με το σύντροφο της, Younes Bendjima, αφού ανακάλυψε ότι την είχε απατήσει.

Πηγές από το κοντινό περιβάλλον της 39χρονης star ισχυρίζονται ότι ο χωρισμός έγινε πριν ένα μήνα, μετά το ταξίδι του ζευγαριού στην Ιταλία. Λίγο μετά τη ρομαντική τους απόδραση, το 25χρονο μοντέλο πήγε σε ένα διαφορετικό προορισμό, όπου και απάτησε την Kourtney.

Η Kardashian λέγεται πως πολύ σύντομα βρήκε αποδείξεις για την απιστία του συντρόφου της, και τον χώρισε άμεσα. Το TMZ ισχυρίζεται ότι ο χωρισμός εξηγεί το γιατί ο Younes ντρόπιασε την Kourtney στα σχόλια μιας εντυπωασιακής φωτογραφίας της στο Instagram τον περασμένο μήνα, στην οποία είχε γράψει "Αυτό χρειάζεσαι για να πάρεις likes;".

Ο Younes δεν έχει ανεβάσει καμία νέα φωτογραφία στο Instagram από τις 2 Ιουλίου, όταν μοιράστηκε μια φωτογραφία του με την Kourtney στις διακοπές τους. Πρόσφατα μάλιστα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του νεαρού μοντέλου αγκαλιά με την Jordan Ozuna στο Μεξικό. Ο ίδιος μίλησε για τις φωτογραφίες με ένα μήνυμα στο Instagram story του, λέγοντας: "Για ακόμη μια φορά, πέσατε έξω. Δεν έχω σχέση με αυτή τη 'ζωή' και δεν μπορείτε να με αγγίξετε. Ξέρω ποιος είμαι, από που είμαι και που πάω και αυτό σας ενοχλεί. Μόνο μία άποψη μετράει, αυτή του Κυρίου. Να έχετε μια καλή μέρα".

Διάβασε και αυτό: Angelina Jolie - Brad Pitt: Σε αδιέξοδο το διαζύγιό τους 2 χρόνια μετά τον χωρισμό