Η διατροφή – μαμούθ που η Britney Spears δίνει στον πρώην της! Πόσα πληρώνει τον μήνα;

30.07.2018
Η διατροφή – μαμούθ που η Britney Spears δίνει στον πρώην της! Πόσα πληρώνει τον μήνα;
Ο πρώτος γάμος της Britney Spears δεν στέφθηκε με επιτυχία, με την ίδια να καταλήγει νωρίς στα δικαστήρια με τον Kevin Federline.

Η σχέση τους τελείωσε σχεδόν αμέσως μετά την γέννηση των δύο παιδιών τους, του 12χρονου Sean Και του 11 ετών Jayden, των οποίων την επιμέλεια μοιράζονται εντέλει από κοινού, παρά το γεγονός ότι η καλλιτέχνις την είχε χάσει στο πρώτο δικαστήριο, όταν η ίδια κρίθηκε ως ακατάλληλη λόγω του τότε εθισμού της στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες.

Δέκα χρόνια μετά το επεισοδιακό τους διαζύγιο, Britney και Kevin συνεχίζουν τη δικαστική τους κόντρα που αφορά φυσικά στο μοναδικό πράγμα που τους συνδέει πλέον: Τα παιδιά τους.

Διαβάστε ακόμη: Τζένη Καρέζη: Ο Ζάχος Χατζηφωτίου αποκαλύπτει γιατί χώρισαν

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ο Federline δηλώνει αδύναμος να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις του, δηλώνοντας μηνιαίο εισόδημα της τάξεως των 3.000 ευρώ. Ποσό που σίγουρα δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι ανάγκες των 6 (!) παιδιών του (δύο από τον πρώτο του γάμο, δύο με τη Britney και ακόμα δύο μετά τη λήξη του γάμου τους).

Έτσι, ο ίδιος διεκδικεί από τη Spears μεγαλύτερη διατροφή από αυτή που παίρνει τώρα, καθώς φαίνεται ότι τα 20.000 δολάρια δεν είναι αρκετά.

Προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην ψυχοφθόρα αυτή διαμάχη, ο πατέρας της Spears πρότεινε στον πρώην γαμπρό του τη λύση των 10.000 δολαρίων έξτρα μηνιαίως, κάτι που εκείνος… επεξεργάζεται.

Το αν τελικά οι δυο τους θα τα βρουν μακριά από τα δικαστήρια, κανείς δεν το γνωρίζει.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Britney εξακολουθεί τόσα χρόνια μετά να πληρώνει τις λάθος επιλογές του παρελθόντος…