Καλό ταξίδι Χρύσα Σπηλιώτη: Αυτή ήταν η τελευταία της ανάρτηση στα Social media

30.07.2018
Καλό ταξίδι Χρύσα Σπηλιώτη: Αυτή ήταν η τελευταία της ανάρτηση στα Social media
Η πύρινη λαίλαπα που έπληξε την ανατολική αττική σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της με τους νεκρούς να αυξάνονται δραματικά μέρα με τη μέρα.

Μία εκ των αγνοουμένων όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ήταν η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη για την οποία όλοι ελπίζαμε σε ένα θαύμα. Δυστυχώς η σορός της εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε όπως έγινε γνωστό από την κολλητή της φίλη, επίσης ηθοποιό, Αννέτα Παπαθανασίου. Η τελευταία έγραψε: «Αγαπημένοι μου φίλοι σήμερα η εδώ και 32 χρόνια κολλητή μου φίλη, Χρύσα Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε και είναι πια επίσημα νεκρή».

Διαβάστε επίσης: Δύσκολες ώρες για τη Ρίκα Βαγιάνη

Ποια ήταν η Χρύσα Σπηλιώτη;

Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και θεατρική συγγραφέας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ πέρασε κάποια χρόνια της παιδικής της ηλικίας στην Εύβοια καθώς ο πατέρας της εργάστηκε για ένα διάστημα εκεί. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και παρακολούθησε μαθήματα αυτοσχεδιασμού στην Γαλλία ενώ εργάστηκε για πολλά χρόνια ως ηθοποιός. Υπήρξε από τα βασικά στελέχη του "Ανοιχτού Θεάτρου" του Γιώργου Μιχαηλίδη όπως και του "Θεάτρου της Άνοιξης". Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση το 1997 στην τηλεοπτική σειρά «Καρέ της ντάμας» του Mega. Από τότε είχε εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Στο θέατρο είχε συνεργαστεί με γνωστούς σκηνοθέτες όπως οι Μίνως Βολανάκης, Γ. Σεβαστίκογλου κ.ά. αλλά και με διάφορα θέατρα όπως το "Θέατρο του Νότου", το "Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας", το "Εθνικό Θέατρο" και την "Ελεύθερη Σκηνή".

Βιογραφικό από wikipedia.org.

Το τελευταίο post:

Λίγες ώρες πριν από το ξέσπασμα της φονικής πυρκαγιάς η Χρύσα Σπυλιώτη κάνει την τελευταία της ανάρτηση στο facebook:

Γιώργος Μουλάς