Chris Brown: Συνελήφθη ξανά για επίθεση

07.07.2018
Chris Brown: Συνελήφθη ξανά για επίθεση
Νέες εμπλοκές για το διάσημο ράπερ

Ο Chris Brown συνελήφθη στην Florida με κατηγορία για βιαιοπραγία.

Ο διάσημος ράπερ είχε τελειώσει μια πρόσφατη συναυλία του, στα πλαίσια της περιοδείας του στο Coral Sky του Δυτικού Palm Beach και μόλις κατέβηκε από τη σκηνή, συνελήφθη από την αστυνομία, σύμφωνα με την οποία υπήρχε ένταλμα σύλληψης για τον καλλιτέχνη από μια κοντινή χώρα, χωρίς ωστόσο να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτό. Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιαιοπραγία και επίθεση από πέρυσι.

Ο Brown oδηγήθηκε στη φυλακή του Palm Beach και αφέθηκε ελεύθερος μετά την πληρωμή εγγύησης, ύψους 2,000 δολαρίων (δηλαδή 1.700 ευρώ). Μετά την απελευθέρωσή του, ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το σόου του την επόμενη ημέρα.

What’s NEW🙄????? Show tomorrow!!!! ❤️

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on Jul 5, 2018 at 10:01pm PDT

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Chris Brown απασχολεί τις αστυνομικές αρχές. Το 2009, είχε κακοποιήσει την τότε σύντροφό του, Rihanna, κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο και του ασκήθηκε ποινή με 5ετή αναστολή και κοινωνική εργασία. Τον Οκτώβριο του 2013, ο ράπερ συνελήφθη και πάλι με την κατηγορία ότι επιτέθηκε σε έναν άντρα που προσπάθησε να τον βγάλει φωτογραφία, με τον τραγουδιστή να δηλώνει ένοχος για το περιστατικό.

Το 2017, του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα για πέντε χρόνια μετά από καταγγελία μιας άλλης γυναίκας η οποία ισχυριζόταν ότι την είχε απειλήσει με βία. Τον Αύγουστο του 2016, ο Μπράουν συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση με όπλο σε μια γυναίκα, όπου μετά απελευθερώθηκε με εγγύηση 250.000 δολαρίων, ενώ μόλις τον περασμένο μήνα, αντιμετώπισε πάλι προβλήματα με τις αρχές, όταν μια γυναίκα ζήτησε προστατευτικά μέτρα εναντίον του αφού εκείνος την παρακολουθούσε και τη χτύπησε.