Jennifer Aniston - Courteney Cox: Η πρόσφατη κοινή εμφάνιση και το.. μυστικό!

05.06.2018
Jennifer Aniston - Courteney Cox: Η πρόσφατη κοινή εμφάνιση και το.. μυστικό!
Η στενή σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις δυο διάσημες ηθοποιούς από την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στα τηλεοπτικά "Φιλαράκια" φαίνεται πως... καλά κρατεί. Και θα "δέσει" πολύ περισσότερο.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια ανάμεσα στην Jennifer Aniston και την Courteney Cox οι οποίες πρόσφατα εμφανίστηκαν μαζί σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο οίκος Chanel στο Μαλιμπού και εντυπωσίασαν με το αειθαλές λουκ τους.

Στη φωτογραφία επάνω βλέπουμε τις δυο κολλητές σε φωτογραφία του 2003 και ακριβώς από κάτω σε πόζα από τη χθεσινή εκδήλωση, έχοντας μάλιστα ανάμεσά τους μια ακόμη αειθαλή σουπερ σταρ, την Julia Roberts. Τα λόγια είναι περιττά!

Για την ιστορία, 53 ετών η Cox, 50 η Roberts, 49 η Aniston !

Υπάρχει όμως και ένα μυστικό που κρύβουν οι δυο φιλενάδες και έρχεται να κάνει τη σχέση τους ακόμη πιο δυνατή..

Η Courteney ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Johny McDaid, μουσικό, μέλος του συγκροτήματος Snow Patrol [φωτό κάτω] και οι φήμες τη θέλουν να έχει ζητήσει από την Jen να γίνει κουμπάρα της. Εκείνη φυσικά δεν της αρνήθηκε και απλά αναμένουμε το ευτυχές γεγονός.

Για την ιστορία, η Aniston έχει βαφτίσει και τη μοναχοκόρη της Cox, Coco, καρπό του έρωτά της με τον πρώτο της σύζυγο, David Arquette. Η ώρα η καλή