Η Ευγενία Δημητροπούλου κουρεύει τα μαλλιά της on camera [video]

22.05.2018
Η Ευγενία Δημητροπούλου κουρεύει τα μαλλιά της on camera [video]
Μια μεγάλη αλλαγή στο look αποφάσισε η συμπαθέστατη ηθοποιός, αφορμή για την οποία στάθηκε η διάθεσή της να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η Ευγενία Δημητροπούλου έκοψε τα μακριά μαλλιά της και απέκτησε ένα γλυκύτατο κοντό καρέ, με σκοπό να δωρίσει τις κοτσίδες που αποχωρίστηκε για τις ανάγκες της οργάνωσης Άλμα Ζωής (Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού), όπερ και εγένετο. Και μάλιστα on camera.

"It’s me but it’s new me🎈Για μένα ήταν 30 περίπου εκατοστά γυναικείας φιλαρέσκειας και η συνηθισμένη εικόνα μου όμως για κάποια άλλη γυναίκα εύχομαι να είναι ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της σε μια περιόδο απαιτητική για την ίδια. Ευχαριστώ @almazois για την όμορφη ενέργεια που προτείνεις! Ευχαριστώ Δημήτρη(The Box) για την ευαισθησία σου. Ας το στηρίξουμε όσες θέλουμε και μπορούμε. #almazois #donatehair"

Αυτά γράφει στη λεζάντα του βίντεο που δημοσιοποίησε η Ευγενία, προτρέποντας έτσι και άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Εύγε! Μια πραγματική έμπνευση!

It’s me but it’s new me🎈Για μένα ήταν 30 περίπου εκατοστά γυναικείας φιλαρέσκειας και η συνηθισμένη εικόνα μου όμως για κάποια άλλη γυναίκα εύχομαι να είναι ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της σε μια περιόδο απαιτητική για την ίδια. Ευχαριστώ @almazois για την όμορφη ενέργεια που προτείνεις! Ευχαριστώ Δημήτρη(The Box) για την ευαισθησία σου. Ας το στηρίξουμε όσες θέλουμε και μπορούμε. #almazois #donatehair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EvgeniaDimitropoulou (@evgeniadimitropoulou) στις