Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου είναι 17 ετών και κούκλα [photo]

23.05.2018
Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου είναι 17 ετών και κούκλα [photo]
Τα χρόνια περνούν και, όπως λέει ο λαός μας, το αντιλαμβανόμαστε καλύτερα όταν κοιτάζουμε τα παιδιά μας -ή έστω, τα παιδιά των φίλων ή γνωστών μας! Κάτι τέτοιο έγινε μόλις έπεσαν τα μάτια μας επάνω στην τελευταία φωτογραφία της Μαρίας Βοσκόπουλου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν το 1996 και το 2001 γεννήθηκε η κόρης του Μαρία, συμπληρώνοντας την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Η νεαρή κοπέλα κάνει αρκετά συχνά εμφανίσεις στο πλευρό των γονιών της, αλλά αυτή η πιο πρόσφατη μας ξάφνιασε.

Η Μαρία συνόδευσε τη μαμά της -ή έστω το αντίθετο!- στην πρόσφατη συναυλία που έδωσε η Lara Fabian στο κλειστό Γήπεδο Taw Kwon Do. Οι δυο τους έμοιαζαν με δυο φίλες που είχαν βγει παρέα και χάρισαν αυθόρμητα τα χαμόγελά τους στους φωτογράφους.

17 ετών η Μαρία θυμίζει και τους δυο διάσημους γονείς της στα χαρακτηριστικά του προσώπου και ως "βετεράνος" των επίσημων εκδηλώσεων ποζάρει με άνεση στον φακό. Στις φωτογραφίες κάτω, η Μαρία με τη μαμά της και με τον πατέρα της σε μια παλιότερη "αγαπησιάρικη" πόζα.

Αν θέλεις να θυμηθείς την Άντζελα Γκερέκου νύφη στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου, αλλά και άλλες ακόμη διάσημες ελληνίδες νύφες που έχεις ξεχάσει, κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θα εντυπωσιαστείς.