Γαμπρός πρώτη φορά στα 57 ο Hugh Grant: Παντρεύεται τη μητέρα των τριών παιδιών του

22.05.2018
Γαμπρός πρώτη φορά στα 57 ο Hugh Grant: Παντρεύεται τη μητέρα των τριών παιδιών του
Αμετανόητος εργένης μέχρι πρότινος, ο διάσημος ηθοποιός, άργησε να "πάρει μπρος" ως προς τη διάθεσή του να κάνει οικογένεια, όμως από τη στιγμή που ξεκίνησε, δεν τον προλαβαίναμε.. Και τώρα φτάνει μέχρι τέλους.

Πέντε παιδιά μέσα σε πέντε χρόνια με δυο διαφορετικές γυναίκες μετρά ο Huhg Grant, ο οποίος παραμένει ιδιαίτερα μυστικοπαθής ως προς τα προσωπικά του.

Τον 57χρονο ηθοποιό έκανε πρώτη φορά πατέρα η τότε σύντροφός του, Tinglan Hong το 2011 φέρνοντας στον κόσμο την κόρη τους, Tabitha. To 2013, η Tinglan του χάρισε και έναν γιο, παρότι η σχέση τους είχε τελειώσει περίπου όταν ξεκίνησε η εγκυμοσύνη, καθώς είχε ξεκινήσει ο δεσμός του με την Anna Eberstein, η οποία επισης του χάρισε εναν γιο το 2012.

Η σχέση του Grant με τη σουηδέζα παραγωγό συνεχίστηκε και η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά δυο ακόμη μέλη, μια κόρη τον Δεκέμβρη του 2015 και ακόμη ένα παιδί του οποίου το φύλο ακόμη δεν έγινε ποτέ γνωστό και την "ύπαρξη" του οποίου αποκάλυψε η κολλητή φίλη και επί χρόνια σύντροφος του Hugh, Elizabeth Hurley.

Εμείς να ευχηθούμε η ώρα η καλή και με την ευκαιρία να θυμηθούμε μερικούς ακόμη διάσημους πολύτεκνους μπαμπάδες της ελληνικής και ξένης σόουμπιζ.