Kendall Jenner: Με τα εσώρουχα στο μπαλκόνι, χωρίς εσώρουχα στο κόκκινο χαλί [photos]

04.05.2018
Kendall Jenner: Με τα εσώρουχα στο μπαλκόνι, χωρίς εσώρουχα στο κόκκινο χαλί [photos]
Κάθε "χτύπημα" στο Instagram της 22χρονης ριάλιτι σταρ -από τα γεννοφάσκια της- και μοντέλου αποτελεί είδηση για τους 9,3 εκατομμύρια followers της οι οποίοι παρακολουθούν πολύ στενά τις κινήσεις της. Αυτή η τελευταία μάλιστα, άναψε φωτιές!

Έχει συνηθίσει τους διαδικτυακούς της φίλους σε "καυτές" αναρτήσεις η Kendall Jenner, όπως και σε ανάλογες εμφανίσεις σε δημόσιες εκδηλώσεις. Εδώ σήμερα έχουμε δύο στα δύο!!!

Πρώτα έχουμε την ανάρτηση στο Instagram όπου βλέπουμε την προτελευταία των διάσημων αδελφών Kardashian/Jenner να απολαμβάνει την ηρεμία του πριβέ μπαλκονιού της φορώντας μόνο τα εσώρουχά της λόγω καύσωνα, όπως εξηγεί η ίδια στη λεζάντα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα... μπικουτί στα μαλλιά, που προφανώς μαρτυρούν την προετοιμασία για μια επόμενη γκράντε εμφάνιση.

heat wave

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Την ίδια στιγμή, τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες της 22χρονης Kendall με το άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σε ένα promotional event της εταιρείας Tiffany & Co.

Πρόκεται για ένα κεντητό, μίνι φόρεμα με σκίσιμο μέσα από το οποίο διακρίνεται ότι η νεαρή Jenner δε φοράει τίποτα, ενώ ταυτόχρονα, το στήθος της τονίζεται με κάποιον τρόπο, ακόμη περισσότερο.

Βέβαια, αν κοιτάξει κανείς πιο προσεκτικά, σε άλλη λήψη, είναι εμφανές ότι φοράει ειδικά cups στο στήθος τα οποία όμως επιτελούν ένα πολύ συγκεκριμένο έργο: να δείχνουν σα να μην υπάρχουν, τονίζοντας ιδιαίτερα την περιοχή! Ιδού για του λόγου το αληθές.

#KendallJenner in @eliesaabworld 🌪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ glamourandstylish στις