Harper Beckham: Το £5.000 δώρο στον μπαμπά David για τα γενέθλιά του [photos]

04.05.2018
Harper Beckham: Το £5.000 δώρο στον μπαμπά David για τα γενέθλιά του [photos]
43 κεράκια έσβησε ο διάσημος πρώην άσσος του ποδοσφαίρου έχοντας στο πλευρό του όλη την οικογένειά του. Την έκπληξη όμως που του έκανε η μοναχοκόρη του σίγουρα δεν την περίμενε.

Πανευτυχής οικογενειάρχης, ο David Beckham απολαμβάνει κάθε στιγμή με τους δικούς τους ανθρώπους, τη σύζυγο Victoria και τα 4 παιδιά τους και, φυσικά, μοιράζεται πολλές από αυτές με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Τελευταία αφορμή στάθηκαν τα πρόσφατα γενέθλιά του, στα οποία ο εορτάζων έλαβε δυο πολύ μεγάλες εκπλήξεις. Μία από τον πρωτότοκο Brooklyn και μία από την πριγκίπισά τους, Harper.

Ο David ήξερε πως θα γιόρταζε τα φετινά του γενέθλια χωρίς τον 19χρονο Brooklyn καθώς ο νεαρός έλειπε από την πόλη. Έλα όμως που εκείνος αποφάσισε να του κάνει έκπληξη! Και με τη μαμά ως βασικό συνεργάτη, του έδωσε ένα τεράστιο δώρο, που φυσικά απαθανατίστηκε από τη Victoria και αναρτήθηκε στα Social media.

The biggest surprise of the day.... Welcome home @brooklynbeckham X happy birthday @davidbeckham I love u so much x kisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Δεν ήταν όμως μόνο αυτή η έκπληξη που απόλαυσε ο Becks εκείνη την ημέρα καθώς η 6χρονη θυγατέρα του είχε αποφασίσει να του κάνει ένα δώρο που τον άφησε άναυδο!!!

Ένα ειδικό βαλιτσάκι για κρασί με δυο ποτήρια με την υπογραφή της φίρμας Louis Vuitton του διάλεξε η Harper και εκείνος τρελάθηκε. Αφενός γιατί το ήθελε πολύ, αφετέρου γιατί το κόστος του είναι κάτι λιγότερο από £5.000 (περί τα €5.500, για την ιστορία!). Τώρα ποιος το πλήρωσε ή αν το πλήρωσε κανείς είναι μια άλλη ιστορία που δεν θα αναλύσουμε αυτή τη στιγμή. Ο David πόσταρε το νέο του απόκτημα στις ιστορίες του και εμείς σας το δείχνουμε με τη σειρά μας.

Για το κλείσιμο της ημέρας, ο Becks φωτογραφήθηκε και με τα άλλα δυο αγόρια του, τον 15χρονο Romeo και τον 13χρονο Cruz.

Όσο για τη Victoria; Εκείνη, προφανώς εκτελούσε χρέη φωτογράφου εκείνη την ημέρα.. Και του χρόνου ..