Anna Wintour: Θα εγκαταλείψει τη Vogue;

05.04.2018
Anna Wintour: Θα εγκαταλείψει τη Vogue;
Όσα ισχυρίζονται οι φήμες για την "αυτοκράτειρα της μόδας"

Μπορεί να ακούγεται σαν μια τρελή επινόηση της φαντασίας του κόσμου της μόδας, αλλά σύμφωνα με όσα ακούγονται στον εκδοτικό όμιλο Condé Nast και όσα λένε σημαντικοί παράγοντες του χώρου, η Anna Wintour μάλλον εγκαταλείπει τη θέση της ως καλλιτεχνική διευθύντρια της Vogue και της Condé Nast.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η Wintour (που έχει αποτελέσει έμπνευση για τον ρόλο της Meryl Streep στην ταινία «Ο Διάβολος φορούσε Prada») πρόκειται να βρεθεί σύντομα εκτός της ομάδας του θρυλικού περιοδικού, που αποτελεί εδώ και χρόνια τη «βίβλο» της μόδας. Ειδικότερα, στον χώρο των εκδόσεων ακούγεται ότι η 68χρονη θα αποχωρήσει από το πόστο της μετά τον γάμο της κόρης της το καλοκαίρι και αφού κλείσει το πολύ σημαντικό τεύχος του Σεπτεμβρίου, ώστε το «αντίο» της στο σημαντικό περιοδικό να μην αφήσει εκκρεμότητες.

Παρ'όλο που η Conde Nast διαψεύδει μέχρι στιγμής τις φήμες, έχει ακουστεί ήδη το όνομα του πιθανού αντικαταστάτη της Wintour, και πρόκειται για τον Edward Enninful, τον διάσημο Βρετανό στυλίστα και αρχισυντάκτη της Vogue.