Τζέρι Χάλιγουελ: Ζητά για πρώτη φορά συγγνώμη που έφυγε από τις Spice Girls [photos & vds]

01.06.2017
Τζέρι Χάλιγουελ: Ζητά για πρώτη φορά συγγνώμη που έφυγε από τις Spice Girls [photos & vds]
Δεκαεννέα χρόνια αφού εγκατέλειψε το συγκρότημά της ενώ βρισκόντουσαν σε παγκόσμια περιοδεία, η τραγουδίστρια λέει ότι λυπάται.

Το συγκρότημα των Spice Girls ήταν ένα από τα πιο διάσημα σε όλο τον κόσμο τη δεκαετία του '90 και η Τζέρι Χάλιγουελ ή Τζίντζερ Σπάις όπως ήταν το σκηνικό της όνομα η αγαπημένη κοκκινομάλλα όλων των κοριτσιών και επικεφαλής του γκρουπ.

Εντελώς ξαφνικά και ενώ βρισκόντουσαν σε παγκόσμια τουρνέ η 44χρονη σήμερα Τζέρι ανακοίνωσε με μια σύντομη δήλωση ότι αποχωρεί από το γκρουπ: «Με λύπη θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι φεύγω από τις Spice Girls. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας διαφωνιών μεταξύ μας. Είμαι σίγουρη ότι το γκρουπ θα συνεχίσει να είναι επιτυχημένο και εύχομαι σε όλες τα καλύτερα».

Η αποχώρησή της βύθισε σε λύπη του φαν του συγκροτήματος που δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Χρόνια αργότερα η Τζέρι είχε δηλώσει ότι: «Το τραγούδι μας Viva for ever ήταν ίσως το πιο θλιβερό μας τραγούδι για μένα. Γιατί θυμάμαι ότι ήμουν στη σκηνή μαζί τους και ήξερα ότι δεν άντεχα άλλο».

Το συγκρότημα διαλύθηκε εξαιτίας της αποχώρησή της ωστόσο η ίδια εδώ και 19 χρόνια ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη μέχρι τώρα, όπου ένας φαν του γκρουπ στο Twitter ανέβασε ένα νοσταλγικό βίντεο με τα γεγονότα της αποχώρησής της και έγραψε: «Σαν σήμερα πριν 19 χρόνια ανακοινώθηκε ότι η Τζέρι Χάλιγουελ εγκατέλειψε τις Spice Girls στο μέσον της παγκόσμιας περιοδείας τους». Η Τζέρι απάντησε ζητώντας για πρώτη φορά συγγνώμη: «Λυπάμαι γι' αυτό... Όλα όμως θα πάνε καλά στο τέλος, έτσι λέει η μαμά μου». Δες το: