Αριάνα Γκράντε: Τα εισιτήρια της συναυλίας της έγιναν sold out σε 6'! [photos]

01.06.2017
Αριάνα Γκράντε: Τα εισιτήρια της συναυλίας της έγιναν sold out σε 6'! [photos]
Η διάσημη τραγουδίστρια θα δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης και τα εισιτήρια κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν!

Μόλις είχε τελειώσει η Αριάνα Γκράντε τη συναυλία της στο Μάντσεστερ στις 22/3 όταν εξεράγει εκρηκτικός μηχανισμός ανάμεσα στους θεατές με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 22 άτομα και να τραυματιστούν περισσότερα από 100, ανάμεσά τους πολλά παιδιά και γονείς.

Το δυσάρεστο αυτό συμβάν συγκλόνισε την τραγουδίστρια που ματαίωσε τις υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας της. Ωστόσο τέσσερις μέρες αργότερα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία για τα θύματα εκείνης της βραδιάς αλλά και προκειμένου να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

«One Love Manchester» ονομάζεται η προσεχής συναυλία στην οποία θα συμμετάσχουν εκτός από την ίδια πολλοί ακόμα καλλιτέχνες όπως η Κέιτι Πέρι, η Μάιλι Σάιρους, ο Τζάστιν Μπίμπερ, οι Coldplay και πολλοί ακόμα. Τα εισιτήρια θα δίνονταν δωρεάν σε όσους είχαν παρακολουθήσει την συναυλία τη βραδιά του τρομοκρατικού χτυπήματος ενώ οι άλλοι θα έπρεπε να πληρώσουν £40. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, τόσο μεγάλο που έγινε sold out σε μόλις 6 λεπτά ενώ τα έσοδα υπολογίζεται να φτάσουν τα $2,6 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ticketmaster: «Ήταν αναπάντεχη η αξιοσημείωτη ζήτηση για τα εισιτήρια του One Love Manchester που είχαμε προς πώληση σήμερα το πρωί. Περισσότεροι από 140.000 φαν μας ήταν στον ιστότοπό μας σήμερα ενώ το τηλεφώνικό μας κέντρο “έπεσε”. Με περισσότερες από 450.000 αναζητήσεις στον ιστότοπό μας για το One Love Manchester τις τελευταίες 24 ώρες, η ζήτηση επρόκειτο να είναι υπερβολικά υψηλή».