Τζένιφερ Γκάρνερ: Το διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ είναι πολύ επώδυνο

31.05.2017
Η διάσημη ηθοποιός μετά το διαζύγιό της από τον Μπεν Άφλεκ δηλώνει ότι δεν είναι έτοιμη να βγει ξανά ραντεβού.

Ο χωρισμός της Τζένιφερ Γκάρνερ και του Μπεν Άφλεκ είναι οριστικός, μετά από την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η ίδια η 45χρονη ηθοποιός τον Απρίλιο, δύο χρόνια αφού είχαν ανακοινώσει ότι είναι εν διαστάσει.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος το ζευγάρι έμενε ακόμα μαζί, με την Τζένιφερ και τα τρία τους παιδιά να κατοικούν στο σπίτι, ενώ ο 44χρονος ηθοποιός έμενε στο κτίριο του ξενώνα.

Φιλικές πηγές του ζευγαριού δήλωσαν στο αμερικάνικο People ότι η Γκάρνερ «Είναι αρκετά καλά. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που χρειάστηκε να πάρει στη ζωή της, αλλά τώρα πια είναι ώρα να επικεντρωθεί στο μέλλον». Όταν λέμε μέλλον βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν εννοούμε την αισθηματική της ζωή, αφού η σταρ θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να σκεφτεί κάτι τέτοιο. «Κάποια στιγμή θα το κάνει, αλλά θα περάσει ακόμα καιρός. Σίγουρα δεν χοροπηδά από τη χαρά της φωνάζοντας: “Είμαι ελεύθερη” και δεν σχεδιάζει ραντεβού. Πιστεύει ακόμα ότι ο Μπεν ήταν η αγάπη της ζωής της. Φαίνεται όμως χαρούμενη που είναι single και μπορεί τώρα να προχωρήσει στη ζωή της. Έχει μια πολύ αισιόδοξη στάση απέναντι στο μέλλον».