Ελεονώρα Μελέτη: Το «καρφί» για Φουρθιώτη μέσω ιδίας, Καρβέλα και... Κορομηλά

29.05.2017
Παρελθόν για το κανάλι Epsilon αποτελεί και ο Νίκος Καρβέλας, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες επίσημα. Ο καβγάς που είχε on camera ο εκκεντρικός συνθέτης με τον παρουσιαστή του Star Academy, Μένιο Φουρθιώτη αποτέλεσε την αφορμή για την απομάκρυνσή του, γεγονός που αποδεικύει ακόμη μια φορά τη δύναμη που έχει στο κανάλι ο άνθρωπος που στην ουσία «έδιωξε» από το ίδιο κανάλι Ελεονώρα και Ρούλα.

Όπως είναι γνωστό, η Ρούλα Κορομηλά αποχώρησε από τον σταθμό όταν επιχείρησαν να της επιβάλλουν να συμπαρουσιάσει το εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής της στη Σύρο μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Κάνε κλικ εδώ και διάβασε την επίσημη ανακοίνωσή της για το συμβάν.

Σε άλλο «σίριαλ», η Ελεονώρα Μελέτη έληξε τη συνεργασία της με τον σταθμό Epsilon με πολύ άσχημο τρόπο και τις φήμες να θέλουν τον Μένιο Φουρθιώτη ως τον άνθρωπο που κίνησε και αυτά τα νήματα.

Σήμερα λοιπόν, η παρουσιάστρια που στο μεταξύ έχει μετακινηθεί στο ΣΚΑΪ και παρουσιάζει με αρκετά μεγάλη επιτυχία την εκπομπή «Survivor Panorama» στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω Twitter, χρησιμοποιώντας την ατάκα που ακούστηκε το βράδυ του μεγάλου καβγά από το στόμα του Φουρθιώτη ότι «Εμένα θα με κρίνουν οι 3 εκατομμύρια τηλεθεατές που μας παρακολουθούν!»

«Πείτε μου οι 3 εκ τηλεθεατές, τελικά, αφού δεν επετράπη σε μένα να κάνω εξώφυλλα, στη Ρούλα να είναι κεντρική, επετράπη στον Καρβέλα να μιλήσει;».

Ε... για την ιστορία, του Καρβέλα του επιτράπηκε να μιλήσει όμως ήταν το κύκνειο άσμα του στην εκπομπή. Τέλος.