Μιράντα Κερ: Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα -Τι τραγούδησε στον γαμπρό;

28.05.2017
Νυφούλα ντύθηκε η διάσημη αυστραλέζα καλλονή στο πλευρό του αγαπημένου της, πάμπλουτου επιχειρηματία και συν-ιδρυτή του Snapchat Έβαν Σπίγκελ και κανείς δεν είδε τίποτα. Κάποιοι άκουσαν όμως!!

26 ετών ο γαμπρός, 33 η νύφη, συγκεντρώνουν μαζί μια περιουσία που ξεπερνά τα 5 δισσεκατομμύρια δολάρια. Πανευτυχείς αμφότεροι! Ο γάμος τελέστηκε στον κήπο του σπιτιού τους στο Μπρέντγουντ, υπό άκρα μυστικότητα. Οι καλεσμένοι -που δεν ξεπέρασαν τους 40- μεταφέρθηκαν στον χώρο με πούλμαν από άγνωστο σημείο και φυσικά για κινητά... ούτε λόγος.

Οι άνθρωποι του TMZ βέβαια, το «μυρίστηκαν», βρέθηκαν έξω από το σπίτι αλλά παρόλο που δεν μπόρεσαν να δουν κάτι κατάφεραν να ακούσουν τη νύφη να τραγουδά σε καραόκε ένα τραγούδι στον αγαπημένο της. Ποιο ήταν αυτό;

«You' re Still the One» της Σάνια Τουέιν. Αυτό ήταν το τραγούδι που φέρεται να αφιέρωσε στον αγαπημένο της η Κερ ενώ σε αυτό το σημείο να υπογραμμίσουμε ότι οι νιόπαντροι θα είχαν μια πραγματική πρώτη νύχτα γάμου.

Η ίδια η Μιράντα είχε αποκαλύψει ότι ο αρραβωνιαστικός της ήταν πολύ παραδοσιακός και της είχε ζητήσει να περιμένουν μέχρι μετά τον γάμο για να ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Και εκείνη δέχτηκε.

Πάντως η δική τους δεν είναι η μόνη σχετική περίτπωση . Κάνε κλικ και θυμήσου ακόμη 10 παρόμοιες/