Οι μαμάδες Βουγιουκλάκη & Καρέζη στον πιο γλυκό ρόλο της ζωής τους [photos]

27.05.2017
Πρόκειται για τις δύο μεγαλύτερες σταρ της Ελλάδας τον 20ό αιώνα, οι οποίες περισσότερο από είκοσι χρόνια μετά τον θάνατό τους εξακολουθούν να έχουν φανατικούς θαυμαστές, οι ταινίες τους να παίζονται ξανά και ξανά στην τηλεόραση με επιτυχία, ενώ ο,τι καινούριο μαθαίνουμε για την προσωπική τους ζωή παρουσιάζει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο λόγος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη, οι οποίες μπορεί στη μεγάλη οθόνη να ανταγωνίζονταν η μία την άλλη, όμως, στην πραγματικότητα ήταν φίλες κι είχαν βίους παράλληλους.

Οι ρόλοι τους αναρίθμητοι στο θέατρο και τον κινηματογράφο, αλλά ο ρόλος της ζωής τους ήταν αναμφίβολα αυτός της μητέρας. Μάλιστα, και οι δύο έφεραν στον κόσμο τους μονάκριβους γιους τους την ίδια χρονιά και συγκεκριμένα, το 1969.

Πρώτη η Τζένη Καρέζη απέκτησε τον Κωνσταντίνο Καζάκο στις 25 Απριλίου και λίγο καιρό αργότερα, στις 4 Ιουνίου η Αλίκη Βουγιουκλάκη γέννησε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Στη συνέχεια ακολουθούν σπάνιες φωτογραφίες από το αρχείο του Έθνους όπου μπορούμε να απολαύσουμε τη μαμά Αλίκη και τη μαμά Τζένη εν δράσει και η λατρεία που είχαν στους γιους της αν μη τι άλλο είναι ολοφάνερη.