Αντζελίνα Τζολί: Όλα έτοιμα για τον γάμο στην Καμπότζη - Παντρεύεται για 4η φορά

26.05.2017
Η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζεται να παντρευτεί το νέο αγαπημένο της στην πατρίδα του υιοθετημένου γιου της Μάντοξ όπου διατηρεί έπαυλη.

Η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα για τέταρτη (!) φορά και μάλιστα στην Καμπότζη οχτώ μόλις μήνες μετά το χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ.

Και ενώ ο 53χρονος ηθοποιός τώρα μόλις άρχισε να στέκεται ξανά στα πόδια του η πρώην σύζυγός του δεν βλέπει την ώρα να τελειώνουν με τις διαδικασίες του διαζυγίου προκειμένου να ντυθεί ξανά νυφούλα.

Στην αρχή είχε ακουστεί σαν φήμη ωστόσο επαναλαμβάνεται με μεγαλύτερη σφοδρότητα και περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, που επικαλούνται πηγές από το φιλικό της περιβάλλον, η διάσημη σταρ είναι τρελά ερωτευμένη με Βρετανό, εκατομμυριούχο φιλάνθρωπο επιχειρηματία και έχουν ήδη κάνει λεπτομερή σχέδια για την τελετή του γάμου τους που θα γίνει στην Καμπότζη (την πατρίδα του υιοθετημένου γιου της Μάντοξ).

«Όλα δείχνουν ότι η τελετή του γάμου θα γίνει στην καινούρια της ιδιοκτησία στο Μπαταμπάνγκ» ισχυρίζονται οι πηγές. Λένε επίσης ότι ο Μπραντ δεν συμφωνεί καθόλου με αυτές τις εξελίξεις στη ζωή της και προκειμένου να καθυστερήσει την όλη διαδικασία προβάλλει πολλές νέες απαιτήσεις όσον αφορά την κηδεμονία των παιδιών αλλά και τα οικονομικά.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η 41 ετών σταρ έχει αποφασίσει να υποχωρήσει σε όλα προκειμένου να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα. Τώρα αν μας ρωτάτε τη γνώμη μας θα σας πούμε ότι πολύ fake news το βρίσκουμε. Είναι όλα τόσο αόριστα και τόσο έξω από τον χαρακτήρα της Αντζελίνα που πραγματικά αν δεν δούμε βέρα και μονόπετρο δεν πιστεύουμε τίποτα!