Η σειρά του 1996 «Λόγω Τιμής» επιστρέφει με τους ίδιους ηθοποιούς [photos]

26.05.2017
Το «Λόγω Τιμής», η σειρά του 1996 που έκανε γνωστούς πολλούς νεαρούς τότε ηθοποιούς, φαίνεται πως επανέρχεται στις οθόνες μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

«Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα» ανέφερε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Η δημιουργός της σειράς, ανέβασε την φωτογραφία που πρώτος ανήρτησε ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης, στην οποία φαίνεται το σενάριο για το πρώτο επεισόδιο.

«Τους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα, πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς “Λόγω Τιμής” που παίχτηκε στο Mega Channel το 1997 με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ξαναβρίσκουμε 20 χρόνια μετά, στο σήμερα. Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα.

Παρακολουθούμε τις ζωές τους, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά τους προβλήματα στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα με έμφαση στην μεταξύ τους άρρηκτη φιλία, πιστοί σ ένα «Λόγω Τιμής» που έδωσαν 20 χρόνια πριν, πως ότι κι αν συμβεί θα παραμείνουν πάντα φίλοι», αναφέρει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Η ιδέα είναι πραγματικά εντυπωσιακή. 25 χρόνια χρόνια μετά με αφορμή, ένα περιστατικό όλοι οι φίλοι συναντώνται ξανά.