Μαρία Μπακοδήμου: Ποζάρει στην πιο σέξι φωτογράφηση και μιλά για τον χωρισμό της [photos]

25.05.2017
Καμαρώνει για το κορμί της η διάσημη ελληνίδα παρουσιάστρια και εξηγεί γιατί επέλεξε να κάνει τη συγκεκριμένη φωτογράφηση τώρα, ενώ παράλληλα μιλά πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό της.

Η Μαρία Μπακοδήμου φέτος ασχολείται με τη σειρά ρούχων που σχεδιάζει καθώς και με το site της, καθώς δεν είναι σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, με αποτέλεσμα να βλέπει και να χαίρεται περισσότερο τα παιδιά της.

«Ήθελα να κάνω σέξι φωτογράφιση τώρα που μπορώ ακόμα», δήλωσε για την απόφασή της να φωτογραφηθεί με ένα προκλητικό μαύρο ολόσωμο μαγιό για λογαριασμό του περιοδικού Down Town λίγο καιρό μετά την είδηση ότι χώρισε από τον σύντροφό της, Τίμο Λειβαδίτη [φωτό επάνω]

«Ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος, έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο. Καταρχάς, ο χωρισμός είναι συμβολικός. Τελειώνει μία σχέση σε μια συγκεκριμένη μορφή της. Ο χωρισμός μπορεί να φέρει αναγέννηση σε μία σχέση, να την κάνει να μετατραπεί σε κάτι άλλο», αναφέρει και συνεχίζει: «τον Τίμο τον αγαπώ και τον εκτιμώ, οπότε χαίρομαι να ανακαλύπτω μαζί του νέους τρόπους για να ζούμε μαζί. Όταν αγαπάς κάποιον, δεν χάνεσαι. Αλλάζει η μορφή της σχέσης σε κάτι άλλο και αυτό είναι κομμάτι της ωριμότητας που έχω πια. Είναι μια σχέση που έχει σεβασμό, αγάπη, φιλία… Στις προηγούμενες σχέσεις μου δεν υπήρχαν αυτά και γι’ αυτό δεν μιλάω με κανέναν πρώην μου, εκτός από τον πατέρα των παιδιών μου, βέβαια».

Ως μητέρα δυο έφηβων αγοριών [φωτό επάνω] τι πιστεύει ότι εκείνοι θα σκεφτούν για αυτή της τη φωτογράφηση:

Η Μαρία επισημαίνει πως είναι πλέον πιο χαρούμενοι που την βλέπουν περισσότερες ώρες και χωρίς άγχος, ενώ, στην ερώτηση για το πώς θα αντιδράσουν όταν δουν τις σέξι πόζες της, απαντά ότι «τα παιδιά μου μεγαλώνουν και ξέρουν ότι η μαμά τους είναι και γυναίκα και φίλη και ένας άνθρωπος με πολλές πλευρές. Γιατί να πρέπει να καταπιέσω κάποιες πλευρές; Τι έχω να κρύψω, από ποιόν και γιατί; Στο κάτω κάτω, ο καθένας την πορεία του την χρεώνεται, αυτό ισχύει και για εμένα. Τι με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι; Ο δικός μου δρόμος είναι, εκεί που θέλω θα με βγάλει!».