Συνέχεια στην κόντρα Αγγελόπουλου - Μάριου

25.05.2017
Κι εκεί που νομίζαμε πως με την έλευση του Σάκη Ρουβά στο νησί του Survivor το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες θα έφτιαχνε, η γκρίνια και η κόντρα συνεχίζεται.

Πριν το αγώνισμα της Τετάρτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος επανήλθε λέγοντας:

«Έχω μιλήσει για κάποια πράγματα που έκαναν οι Μαχητές και με έχουν πειράξει, ήρθαν στην καλύβα μας, τα συζητήσαμε, ok… Εγώ δεν θα δεχόμουν ποτέ να κερδίσω κάποιον έτσι, θα ντρεπόμουν! Δεν θεωρώ ότι τους έχω προσβάλλει κάπου. Είμαι ένας άνθρωπος που επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά οι σχέσεις χτίζονται, καθορίζονται και επηρεάζονται από τις συμπεριφορές μας», είπε ο Γιώργος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο «καληνύχτα» που του είπε ο Μάριος όταν τον νίκησε.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Κύπριος των Μαχητών επεσήμανε πως «σίγουρα οι σχέσεις χτίζονται με τον καιρό και οι συμπεριφορές όλων μας εδώ και τρεισήμισι μήνες φαίνονται. Ακούστηκε από την ομάδα του ότι είμαστε ανήθικοι, αλλά εμένα δεν με αντιπροσωπεύει αυτό».

Ο Σάκης Τανιμανίδης επιχείρησε να κλείσει την συζήτηση και να περάσουν στο αγώνισμα, ωστόσο, ο Γιώργος τον διέκοψε και απευθύνθηκε ευθέως στον Μάριο για την ατάκα «καληνύχτα», με τον παίκτη των Μαχητών να του επισημαίνει πως «έχεις χάσει το σκορ, γιατί μαζί παίξαμε στην αρχή και στο τέλος. Δεν παίζαμε μαζί!».