Τέιλορ Σουίφτ: Ανακαλύψαμε το νέο της αμόρε -Και είναι κούκλος! [photos]

17.05.2017
Ένας όμορφος και ταλαντούχος Βρετανός ηθοποιός φαίνεται ότι είναι ο νέος σύντροφος της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία δε δίστασε να μετακομίσει για χάρη του.

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν μπορεί να μένει για πολύ καιρό μόνη της και χωρίς αντρική συντροφιά. Άλλωστε οι κατά καιρούς αγαπημένοι της και οι εμπειρίες της μαζί τους της προσφέρουν την απαραίτητη έμπνευση προκειμένου να γράψει τα τραγούδια της.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα λοιπόν, η 27χρονη τραγουδίστρια έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετούς μήνες από τα φώτα της δημοσιότητας για να ετοιμάσει τον επόμενο δίσκο της. Παρόλο όμως που... πνίγεται στη δουλειά, βρήκε το χρόνο για εξόδους και ραντεβού όπου και γνώρισε το νέο της έρωτα.

Πρόκειται για τον νεαρό ταλαντούχο Βρετανό ηθοποιό Τζόι Άλγουιν για χάρη του οποίου μάλιστα νοίκιασε σπίτι στο Βόρειο Λονδίνο για να βρίσκεται κοντά του. Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση ήταν στην ταινία «The Favourite» δίπλα στην Έμα Στόουν, η οποία είναι κολλητή φίλη της Τέιλορ. Δεν αποκλείεται δηλαδή η Στόουν να ήταν η προξενήτρα... Άντε, να δούμε... Θα στεριώσει αυτή τη φορά; Δες τον 26χρονο σταρ στη φωτογραφία.