Έλλη Κοκκίνου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας & η σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη

09.05.2017
Κάθε Κυριακή βράδυ ανάβει φωτιές με τις σέξι εμφανίσεις της στο Your Face Sounds Familiar όπου συμμετέχει στην κριτική επιτροπή και σήμερα Τρίτη 9 Μαΐου η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και συζήτησε για πολλά θέματα με τη Φαίη Σκορδά, ένα εκ των οποίων ήταν η γυμναστική.

Είναι γνωστό χρόνια τώρα ότι η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της και κάνει συχνά γυμναστική, αλλά σήμερα με αφορμή την ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν πάει γυμναστήριο, εκείνη της αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και δε γνωρίζαμε:

«Γυμναστική έχω να κάνω δύο μήνες, γιατί είχα κάνει ένα μεγάλο χειρουργείο γυναικολογικό είναι η αλήθεια και μου απαγόρευε να κάνω γυμναστική. Όλα καλά, αλλά ήταν μεγάλη τομή και δεν μου επιτρεπόταν να κάνω γυμναστική».

Τέλος, σε σχετική ερώτηση, μας έλυσε και την απορία εάν είναι ακόμα ζευγάρι με τον Γιώργο Μπόγρη αφού εκείνος παίζει πλέον στο εξωτερικό και η απάντηση είναι ναι:

«Είναι ο τρίτος χρόνος. Τα καλοκαίρια έρχεται. Πέρυσι και πρόπερσι μπόρεσα και πήγα εγώ από μία φορά στην κάθε χώρα, ερχόταν εκείνος λίγο».