Μισέλ Ομπάμα: Δες το απίστευτο βλέμμα θαυμασμού που της έριξε ο άντρας της [photos]

09.05.2017
Από παλιά είχε δηλώσει ο Μπαράκ Ομπάμα θαυμαστής της γυναίκας του και αυτή η πρόσφατη φωτογραφία το αποδεικνύει περίτρανα. Τυχερή Μισέλ!

Έχουν κλείσει 25 χρόνια παντρεμένοι ωστόσο δεν υπάρχει μέρα που ο Μπαράκ Ομπάμα να μην έχει εκδηλώσει την αγάπη και το θαυμασμό του για τη σύζυγό του Μισέλ.

Με χιούμορ και αυτοσαρκασμό δε, πολλές φορές είχε σχολιάσει μεταξύ σοβαρού και αστείου το ότι τον ανέχεται και είχε επαινέσει τα τεράστια αποθέματα υπομονής της.

Κατά τη βράβευσή του λοιπόν στην απονομή βραβείων Profile in Courage ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ αστειεύτηκε για πολλοστή φορά στον ευχαριστήριο λόγο του λέγοντας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μισέλ Ομπάμα που παρέμεινε μαζί μου και αφού τελείωσε η θητεία μου, επειδή νομίζω ότι (όσο ήμουν Πρόεδρος) έμεινε μαζί μου επειδή ένιωθε υποχρεωμένη στη χώρα. Αλλά αφού ολοκληρώθηκαν τα δημόσια καθήκοντά της δεν ήμουν σίγουρος για το τι θα κάνει. Αγαπάω τη γυναίκα μου. Και νιώθω ευγνώμων που την έχω. Και επίσης πιστεύω ότι ήταν μεγάλη τύχη για την Αμερική να την έχει ως Πρώτη Κυρία». Θα μπορούσε όλα αυτά να είναι λόγια του αέρα, ωστόσο μάλλον είναι αληθινά αφού ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» στην ίδια εκδήλωση να ρίχνει ένα απίστευτο βλέμμα θαυμασμού στην 53χρονη σύζυγό του ενώ αυτή τον προσπερνά. Δες τη φωτογραφία.