Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Τσώνη -Είχε καλέσει η ίδια το ΕΚΑΒ

09.05.2017
H 30χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια που είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στον «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα βυθίζοντας σε θλίψη, συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, που επικαλείται προφορική ενημέρωση του ΕΚΑΒ προς της αστυνομία, η ίδια η ηθοποιός είχε τηλεφωνήσει το πρωί της Δευτέρας στο ΕΚΑΒ για να ζητήσει βοήθεια.

«Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» φέρεται να στο κέντρο του ΕΚΑΒ η 30χρονη ηθοποιός ενημερώνοντας δίνοντας παράλληλα τη διεύθυνση του σημείου που βρισκόταν στα Εξάρχεια.

Όταν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στο διαμέρισμα που τους είχε υποδείξει η ίδια, την πόρτα άνοιξε ένας ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος ήταν τρομαγμένος και ενημέρωσε ότι η νεαρή είχε χάσει τις αισθήσεις της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον ηλικιωμένο άντρα, η νεαρή ηθοποιός τον βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού και τον φρόντιζε.

Σύμφωνα με τους τραυματιοφορείς, όταν έφτασαν εκεί η Μαίρη Τσώνη ήταν νεκρή. Οι ίδιοι απέκλησαν και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πάντως, ο θάνατος της καλλιτέχνιδος οφείλεται σε παθολογικά αίτια και παραμένει άγνωστο αν η οικογένειά της θα ζητήσει νεκροψία -νεκροτομή.

Η ανάρτηση κοπέλας που ισχυρίστηκε ότι αφενός ότι είναι φίλη της άτυχης Μαίρης, ότι ήταν εκείνη που τη βρήκε νεκρή και ότι θα μπορούσε να τη σώσει, έχει ήδη «κατέβει» από τον τοίχο της έχοντας προκαλέσει μέγα σάλο.