Μπραντ Πιτ: Έτσι έκοψε το αλκοόλ -Ποια η σχέση του με την Αντζελίνα τώρα [photos]

09.05.2017
Φαίνεται ότι οι σχέσεις των δυο σταρ έχουν περάσει σε μια καλύτερη φάση μετά την πρόσφατη εξομολόγηση-συνέντευξή του όπου ανέλαβε ο ίδιος το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για το διαζύγιο.

Πρόσφατα ο Μπραντ Πιτ παραδέχτηκε σε συνέντευξή του την εξάρτησή του από το ποτό και δήλωσε πώς, μετά από πολλές προσπάθειες είναι επιτέλους «καθαρός».

Η μεγαλύτερη απώλεια για τον διάσημο ηθοποιό ήταν η έλλειψη επικοινωνίας με τα παιδιά του και αυτό ήταν που του έδωσε την ώθηση να ζητήσει βοήθεια προκειμένου να αντιμετωπίσει τα πολλά προβληματά του. Μάλιστα πηγές φιλικά προσκείμενες στο ζευγάρι δήλωσαν:

«Ο Μπραντ έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορέσει να ξανακερδίσει τα παιδιά του και όλη η οικογένεια είναι τώρα σε ένα πολύ καλύτερο στάδιο». Ο 53χρονος σταρ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προτίμησε αντί να πάει σε κάποια κλινική απεξάρτησης να παρακολουθήσει συναντήσεις ατόμων που υπέφεραν από το ίδιο πρόβλημα καθώς και να αναζητήσει τη βοήθεια κάποιου ειδικευόμενου ψυχοθεραπευτή προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα εξάρτησης που έχει:

«Δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε μια μέρα από όταν τελείωσα το κολέγιο που δεν έπινα ή δεν έκανα ένα τσιγαριλίκι ή κάτι τέτοιο. Συνειδητοποιείς ότι πολλά από αυτά είναι σαν... τσιγάρα, είναι ξέρεις... για να σε κρατούν ήρεμο. Και προσπαθώ να ξεφύγω από τα συναισθήματά μου. Είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος που τελείωσα με όλα αυτά. Θέλω να πω ότι τα σταμάτησα όλα εκτός από το ποτό όταν αποφάσισα να κάνω οικογένεια. Αλλά ακόμα και αυτόν τον τελευταίο χρόνο, ξέρεις... τα πράγματα δεν μου πήγαιναν καλά. Έπινα πάρα πολύ. Και αυτό απλώς έγινε μεγάλο πρόβλημα. Και είμαι πραγματικά χαρούμενος τώρα που πέρασε μισός χρόνος (που είμαι καθαρός), κάτι που είναι γλυκόπικρο».

Η Αντζελίνα Τζολί από την άλλη πλευρά φαίνεται ότι κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν για να διευκολύνει την επικοινωνία του με τα παιδιά τους. Μέχρι και σπίτι αξίας $25 εκατομμυρίων αγόρασε, το οποίο απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από το σπίτι του Μπραντ προκειμένου τα παιδιά να βρίσκονται όσο πιο κοντά στον πατέρα τους γίνεται. «Η Αντζελίνα είχε πει στο παρελθόν ότι επιθυμεί τα παιδιά να έχουν σχέση με τον Μπραντ» αναφέρουν οι ίδιες πηγές. «Είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει αυτό αν μένουν σε ένα σπίτι κοντά του»