Μαίρη Τσώνη: Σάλος με τη δήλωση φίλης της για το πώς τη βρήκε νεκρή

09.05.2017
Μεγάλο σοκ προκάλεσε σήμερα η είδηση ότι η 30χρονη πρωταγωνίστρια του πολυβραβευμένου «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου πέθανε ξαφνικά.

Τα αίτια του θανάτου της Μαίρης Τσώνη παραμένουν ακόμη άγνωστα και ενώ η είδηση είναι ακόμη νωπή, το ποστάρισμα μιας νεαρής που ισχυρίζεται ότι είναι φίλης της, αποκαλύπτει ότι είναι εκείνη που τη βρήκε νεκρή. Και λέμε «ισχυρίζεται» γιατί το σχόλιο αφήνει ορισμένα ερωτηματικά ως προς το ύφος με το οποίο είναι γραμμένο και γιατί αμφισβητείται έντονα στα σχόλια.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ότι μόλις βρήκα την Μαίρη Τσώνη [διάσημη ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα] νεκρή στον 5ο όροφο. RIP. Λυπάμαι που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως να είχαμε καταφέρει να σε σώσουμε. Ένιωσα ένοχη καθώς παρακολουθούσα τον Τζέιμς να σου κάνει τεχνητή αναπνοή. Έπρεπε να σε είχα βοηθήσω με την ασθένειά σου.
Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική μου. Και συμφώνησε να παίξει σε ένα μικρού μήκους φιλμ που ετοίμαζα. Ήταν τόσο σεμνή που θα έπαιρνε μέρος σε κάτι που ετοίμαζα.
Κυνόδοντας: Στην κυριολεξία ένα από τα πιο σημαντικά σύγχρονα κινηματογραφικά έργα [υποψήφιο για Όσκαρ, νικητής του βραβείου στις Κάννες]. Όλη η επιτυχία του κόσμου όμως δεν μπορεί να γιατρέψει την κατάθλιψη».

Αυτά έγραψε στη λεζάντα δίπλα από ένα τραγούδι της Μαίρης που πόσταρε η Lewsha Camille Simboura ένα από τα πρώτα σχόλια που ακολούθησαν τη διέψευσαν με έντονο τρόπο.

«Εαν ησουν σπιτι τις Μαιρης κ ειδες αυτα που λες εγω θα παω στο φεγγαρι κουκλιτσα μου...... ντροπη να χρησιμοποιεις το κοριτσι για like κ οποιαδήποτε διασημοτητα......κ να ξερεις ημουν εκει κ ειμαι ακομα», γράφει ο χρήστης Bill Immortal και αναμένεται συνέχεια.

Ιδού το ποτάρισμα και τα σχόλια όπως αναρτήθηκαν... Αναμένεται συνέχεια !