Κρίσι Τέιγκεν: «Όλα πάνω μου είναι ψεύτικα»

08.05.2017
Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να διορθώσει τις ατέλειές της ανάμεσά τους μία που ακόμα και η ίδια, την θεωρεί απίστευτη.

Η Κρίσι Τέιγκεν υπήρξε πάντα ιδιαίτερα ειλικρινής με τους θαυμαστές της, μη διστάζοντας να εκθέσει τον εαυτό της μιλώντας για προβλήματά της αισθητικά αλλά και ψυχολογικά, για τα οποία οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να σιγήσουν.

Πρόσφατα λάνσαρε την προσωπική της παλέτα μακιγιάζ με την εταιρεία καλλυντικών Becca για λαμπερή, ηλιοκαμένη επιδερμίδα, που θα κυκλοφορήσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Byrdie όπου παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πλαστικές. Όπως είπε:

«Όλοι με ρωτούν αν τα ζυγωματικά μου είναι φυσικά ή ενέσιμα εμφυτεύματα. Αυτά είναι αληθινά, αλλά το υπόλοιπο πρόσωπό μου... Αυτό είναι μια άλλη ιστορία» είπε το 31 ετών μοντέλο γελώντας. «Όλα πάνω μου είναι ψεύτικα εκτός από τα μάγουλά μου!». Η σταρ έδειξε το μέτωπό της, τη μύτη, τα χείλη της λέγοντας: «Ψεύτικο, ψεύτικο, ψεύτικό!». Σοκαρίστηκες; Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχουν συνηθίσει οι διάσημοι σε τέτοιες αποκαλύψεις. Πάντως η Κρίσι συνέχισε: «Δεν ντρέπομαι να μιλήσω γι' αυτά τα πράγματα. Δεν μετανιώνω». Σε ερώτηση δημοσιογράφου ποια είναι η πιο τρελή αισθητική θεραπεία που έχει κάνει απάντησε: «Έκανα λιποαναρρόφηση στις μασχάλες. Είναι μεγάλο μυστικό αλλά δεν με νοιάζει, ήταν πριν από 9 χρόνια. Προσέθετε 5 περίπου εκατοστά στα μπράτσα μου» είπε προσθέτοντας ότι παρόλο που δεν το θεωρούσε απαραίτητο, ωστόσο της χάρισε περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν φόραγε αμάνικα μπλουζάκια και φορέματα. «Τώρα το λίπος έχει επιστρέψει, και έτσι πρέπει να πληρώσω ξανά γι' αυτό» είπε γελώντας.