Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Απόστολος Γκλέτσος -Πέτυχε τον στόχο του [vds]

08.05.2017
Γι' αυτό πίνουν νερό στο όνομά του οι ψηφοφόροι του. Ο πρώην ηθοποιός και νυν δήμαρχος Στυλίδας έκανε και πάλι το «θαύμα» του.

Απεργία πείνας, έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, είχε ξεκινήσει ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, το Σάββατοέπειτα από την απόφαση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας, που αναγκάζει τους υποψήφιους να μετακινηθούν στη Στυλίδα.

Σήμερα το πρωί ο κ. Γκλέτσος πήγε στο γραφείο του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Χρήστου Δημητρίου και εκείνος τον διαβεβαίωσε ότι το εξεταστικό κέντρο παραμένει στην Πελασγία.

"Τέλος καλό, όλα καλά" δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος και πρόσθεσε σχετικά με την απεργία πείνας: "Χάσαμε και κανένα κιλό, δεν πειράζει, καλό μας κάνει".

"Ύστερα από παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας θα αλλάξουν οι αποφάσεις σχεδόν σε όλη τη Στερεά και θα επανέλθουμε περίπου στα εξεταστικά κέντρα των περσινών πανελλαδικών εξετάσεων" δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Δημητρίου.


Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Απόστολος Γκλέτσος από LAMIASTARGR