Survivor: Πολύ «χοντρό» επεισόδιο Αγγελόπουλου με Σπαλιάρα! [vds]

08.05.2017
Χοντρό επεισόδιο ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο έγινε μετά το τέλος του αγώνα επάθλου στο Survivor. Ο τρόπος που ο πρώτος πανηγύρισε, κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση του Τούρκου σεφ με το αλάτι, ο οποίος θα μαγείρευε κιόλας για τους νικητές, έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει «πόλεμος».

Την ώρα που οι δύο ομάδες ετοιμάζονταν να αναλύσουν τη νίκη και την ήττα, ο Αγγελόπουλος άκουσε τον Σπαλιάρα να... ψιθυρίζει κάτι και του απάντησε με επιθετικό ύφος «Να ρίχνεις αλάτι στα αρχ... μου είπες;» τον ρώτησε με πολύ επιθετικό τρόπο, σε τέτοιο σημείο που οι συμπαίκτες του Σπαλιάρα έμειναν άναυδοι

Ο τελευταίος προσπάθησε να ηρεμήσει τον αντίπαλό του και να του εξηγήσει πως δεν απευθυνόταν σε αυτόν, ενώ και ο Τανιμανίδης ζήτησε από τον Αγγελόπουλο να κάνει ένα βήμα πίσω και να μείνει στη θέση του! Τελικά, το περιστατικό έληξε, χωρίς οι δύο παίκτες να αναφέρουν κάτι περισσότερο, όταν ζητήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής να μιλήσουν γι αυτό.

Αργότερα, όταν οι Διάσημοι επέστρεψαν στην παραλία τους, ο Αγγελόπουλος συνέχισε να είναι έξω φρενών. «Αν δεν ζητήσει συγγνώμη απ' όλους, δεν θα ξαναπατήσει εδώ», είπε στον Μπο, ενώ δήλωσε πως το ίδιο μετέφερε και στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Ο «Ντάνος» εξήγησε τι ακριβώς έκανε ο Σπαλιάρας με τον Μπο να συμπληρώνει «Σας το χω πει 100 φορές, ο Γιάννης δεν αλλάζει, αυτός είναι, για τόσο είναι».

Οταν οι Μαχητές επέστρεψαν στην παραλία, ακολούθησε δεύτερος γύρος επεισοδίου. Ο Μάριος επισκέθηκε το σπίτι των Διασήμων, προσπάθησε να μιλήσει με τον Αγγελόπουλο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως περιμένει μια συγγνωμη. Ο Σπαλιάρας ειδοποιήθηκε να συμμετάσχει στην κουβέντα, απάντησε πως «εγώ απευθυνόμουν στον Σάκη κι όχι στην αντίπαλη ομάδα», αλλά τα επιχειρήματά του δεν έγιναν δεκτά από τον Αγγελόπουλο.

«Τρελάθηκαν γιατί έχασαν κι επειδή τους ξέρω έψαχναν εξιλαστήριο θύμα για να μην πλακωθούν μεταξύ τους», είπε στους συμπαίκτες του ο Σπαλιάρας, μετά τον διάλογο με τους «Μαχητές».

Νωρίτερα υπήρξε και μικροεπεισόδιο ανάμεσα στον Μάριο και την Ευρυδίκη, αλλά αυτή ξεπεράστηκε με αμοιβαίες συγγνώμες. Νικητές στο έπαθλο του φαγητού ήταν οι Μαχητές που έφαγαν διαφόρων ειδών κρέατα, μαγειρεμένα από τον παγκοσμίου φήμες Τούρκο σεφ Νουσρέτ που κάνει την χαρακτηριστική κίνηση με το αλάτι.