Γκόλντι Χόουν: Γιορτάζει 33 χρόνια με τον Κερτ Ράσελ και αποκαλύπτει το μυστικό τους [photos]

03.05.2017
Το διάσημο ζευγάρι έχει μια από τις μακροβιότερες σχέσεις του Χόλιγουντ και όπως είναι αναμενόμενο όλοι θέλουν να μάθουν πώς τα καταφέρνουν...

Πρεμιέρα για τη νέα ταινία της Γκόλντι Χόουν «Snatched» και όλα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω της. Αυτό που θέλουν όλοι να μάθουν επίμονα είναι πώς μετά από 33 χρόνια σχέσης με τον Κερτ Ράσελ, η σχέση τους φαίνεται να είναι ακόμα ζωντανή όπως την πρώτη μέρα.

Και μπορεί η ίδια η 71 ετών ηθοποιός να αποφεύγει να απαντήσει στους δημοσιογράφους δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τους φίλους τους. Έτσι όταν ρωτήθηκε από την φίλη και συμπρωταγωνίστριά της στη νέα της ταινία, Έιμι Σούμερ της απάντησε:

«Πρέπει να θέλετε να μείνετε μαζί. Να είστε δύο άνθρωποι που θέλουν να είναι μαζί. Δεν μπορείς να το “δουλέψεις” αυτό. Είτε θέλετε να είστε μαζί, είτε όχι» λέει η Σούμερ ότι είναι η απάντηση που της δίνει κάθε φορά που τη ρωτάει -και την έχει ρωτήσει πολλές φορές, όπως υποστηρίζει!

Δες τις δυο σταρ στη φωτογραφία από το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας τους ταινίας.

Εκτός όμως από τη μακρόχρονη σχέση της με τον Ράσελ, η Σούμερ λέει ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που θαυμάζει στην Χόουν: «Θαυμάζω την ανεξαρτησία της, είναι μοναδικός άνθρωπος και λατρεύει την οικογένειά της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αλλά βάζει τον εαυτό της πρώτα και αυτό είναι ένα μάθημα που πήρα από αυτήν. Είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός, είναι τόσο αστεία αλλά ταυτόχρονα τόσο εύθραυστη και ζεστή».