Ο Ανθιμος πάει Χόλιγουντ!

02.09.2008
Τα φτερά του για τους πιο διάσημους λόφους της showbiz ανοίγει ο «Αλέξης Μαντάς». Ο Άνθιμος Ανανιάδης δεν θα συμμετάσχει τη νέα τηλεοπτική σεζόν σε κάποια σειρά, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πασίγνωστο Μπρένταν Φρέιζερ για συνεργασία στην επόμενη ταινία του.
Τα φτερά του για τους πιο διάσημους λόφους της showbiz ανοίγει ο «Αλέξης Μαντάς». Ο Άνθιμος Ανανιάδης δεν θα συμμετάσχει τη νέα τηλεοπτική σεζόν σε κάποια σειρά, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πασίγνωστο Μπρένταν Φρέιζερ για συνεργασία στην επόμενη ταινία του.

Οι πρώτες κρούσεις για συμμετοχή σε διεθνείς τηλεοπτικές παραγωγές και ταινίες ήρθαν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της «Μαρίας», όπου περιοδικά και κάποιοι κριτικοί του έπλεκαν το εγκώμιο. Τότε, όμως, ο Άνθιμος δεν είχε το χρόνο να ασχοληθεί, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί τόσο στον τηλεοπτικό του ρόλο όσο και σ' ένα επιτυχημένο πρώτο θεατρικό βήμα. Η ευκαιρία ήρθε από τη Βάνα Μπάρμπα, τη δεύτερη σεζόν της «Μαρίας της Άσχημης» και έτσι ο «Πρωτάρης» Άνθιμος πήρε το... βάπτισμα του πυρός στο σανίδι.

Τώρα του δόθηκε και πάλι η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό και βρήκε τον κατάλληλο μάνατζερ για να διεισδύσει στο κλειστό και συνάμα απαιτητικό κύκλωμα του Χόλιγουντ. Στο Λος Άντζελες ήρθε σε επαφή με τον Μπρένταν Φρέιζερ, ο οποίος και τον προσκάλεσε στην πρεμιέρα του «Μούμια-Η αυτοκρατορία του Δράκου», η οποία πραγματοποιήθηκε στα στούντιο της «Universal».

Στο πριβέ πάρτι που ακολούθησε, ο Άνθιμος σύμφωνα με πληροφορίες είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη συμπρωταγωνίστρια της «Μούμιας» Μαρία Μπέλο, με σημαντικές διασυνδέσεις στην αμερικανική τηλεόραση. Ο πατέρας του παιδιού της Νταν Μακ Ντέρμοτ είναι ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων. Η Μαρία, με πολύτιμη εμπειρία λόγω της συμμετοχής της σε δεκάδες σίριαλ, γοητεύτηκε από το attitude του κυρίου «Αλέξη Μαντά» και θέλησε να τον γνωρίσει καλύτερα. Αφού χαιρετήθηκαν, η σταρ θέλησε να μάθει περισσότερα για το νεαρό ζεν πρεμιέ. Δεν του έκρυψε, μάλιστα, τη συμπάθεια που τρέφει στους Έλληνες ηθοποιούς, αλλά και στις φυσικές ομορφιές της χώρας μας. στερα από αρκετή συζήτηση διαπίστωσαν πως έχουν και αρκετά κοινά σημεία, όπως το kick boxing, με το οποίο τόσο η 41χρονη όσο και ο κατά πολλά χρόνια μικρότερός της Άνθιμος ασχολούνται για να διατηρούν τη φόρμα τους.

Όπως ήταν φυσικό, ο ζεν πρεμιέ μαγνήτισε τα βλέμματα αρκετών ακόμη λαμπερών κυριών του Χόλιγουντ, που ζητούσαν επίμονα να μάθουν το «who is who» του Έλληνα ηθοποιού.

Το ίδιο, άλλωστε, δεν είχε συμβεί και αρκετούς μήνες πριν με τον Αλέξη Γεωργούλη, στο «Η ζωή μου στα ερείπια» με τη Νία Βαρντάλος; Φαίνεται πως έφτασε η ώρα του Άνθιμου να εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς στις αμερικανικές αίθουσες.