Βάνα Μπάρμπα: Χλιδάτες νύχτες στην Τουρκία

01.09.2008
Με ένα μεγάλο γλέντι που παρέθεσε προς τιμήν της ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας Ζαχίρ, στο κοσμοπολίτικο θέρετρο Μπόντρουμ, αποχαιρέτησε το καλοκαίρι η Βάνα Μπάρμπα και γιόρτασε την έναρξη της νέας σεζόν, που θα δρέψει για μία ακόμα φορά δάφνες.
Με ένα μεγάλο γλέντι που παρέθεσε προς τιμήν της ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας Ζαχίρ, στο κοσμοπολίτικο θέρετρο Μπόντρουμ, αποχαιρέτησε το καλοκαίρι η Βάνα Μπάρμπα και γιόρτασε την έναρξη της νέας σεζόν, που θα δρέψει για μία ακόμα φορά δάφνες. Η Ελληνίδα σταρ πρωταγωνιστεί σε ταινία αμερικανικής παραγωγής, που θα γυριστεί στα μέσα του Σεπτεμβρίου στη Νίσυρο, με συμπρωταγωνιστές τον Σπύρο Φωκά και τη Φανί Αρντάν.

Αρκετά χρόνια μετά τη μεγάλη της διεθνή επιτυχία «Μediterraneo», που την ανέδειξε σε sex symbol και της χάρισε φήμη, καθώς βραβεύτηκε με Όσκαρ ως η καλύτερη ξένη ταινία της χρονιάς, η Βάνα συμμετέχει σε μία ακόμη πολύ φιλόδοξη προσπάθεια, που θα βοηθήσει πολύ και στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

Πρόκειται για μία αμερικανική ταινία, στην οποία θα υποδυθεί μία γοητευτική ταβερνιάρισσα και θα ξαναβάλει την Ελληνίδα ηθοποιό στη λίστα με τις πιο περιζήτητες μεσογειακές καλλονές της έβδομης Τέχνης.

Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη γι αυτόν το ρόλο, αλλά και υπερήφανη που θα συμβάλλει στην προβολή της πατρίδας μας στο εξωτερικό.

Τα καλά νέα γιόρτασε στο Μπόντρουμ της γειτονικής Τουρκίας, όπου ο πολύ σημαντικός επιχειρηματίας Ζαχίρ διοργάνωσε ένα μεγαλειώδες πάρτι γι αυτήν και τους φίλους της.

Την ηθοποιό συνόδευε ο Τάκης Ζαχαράτος και προσκεκλημένοι ήταν λίγοι αλλά εκλεκτοί, κυρίως από το χώρο της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Η Μπάρμπα, που συνδύασε ξεκούραση με επαγγελματικές επαφές, γέμισε τις μπαταρίες της, καθώς την περιμένει φορτωμένο πρόγραμμα τον επόμενο χειμώνα.

Εκτός των άλλων ετοιμάζει τη νέα τηλεοπτική της εκπομπή, που θα μεταδίδεται από το κανάλι «Εxtra» μία φορά την εβδομάδα, αργά το βράδυ, φιλοξενώντας ξεχωριστά άτομα από το χώρο της showbiz και όχι μόνο.

Για την πρώτη της εκπομπή θέλει να της κάνει ποδαρικό μία άλλη μεσογειακή καλλονή, η Μόνικα Μπελούτσι, και έχει κάνει ήδη τις επαφές της.

Η Ιταλίδα ηθοποιός, λοιπόν, θα είναι η πρώτη καλεσμένη της Βάνας. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν μέσω τρίτων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της πρώτης στη χώρα μας. Η εκτίμηση ήταν εμφανής και από τις δύο πλευρές, ενώ λόγω επαγγέλματος είχαν πολλά κοινά να συζητήσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, Βάνα και Μόνικα θα βρεθούν στο εξωτερικό για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Σημείο συνάντησης είναι είτε η Ρώμη είτε το Παρίσι, κάτι που θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα και των δύο γυναικών.

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή για τη Βάνα Μπάρμπα, που φαίνεται να βρίσκεται σε δημιουργικό πυρετό. Μεταξύ άλλων, βλέπετε, η Βάνα θα παρουσιάσει και μία μουσικοθεατρική παράσταση, τρεις φορές την εβδομάδα, στο «Ρomodoro». Ήδη βρίσκεται στις συζητήσεις για το concept.

Ανεβασμένες οι μετοχές της, κάτι που της αξίζει άλλωστε, γιατί έχει κοπιάσει και προσπαθήσει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Επαγγελματικά βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, μια και οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Εκείνη, βέβαια, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφασίζει πάντα το καλύτερο για τον εαυτό της. Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε καλή επιτυχία!