Κέιτι Χολμς: H πρώην του Τομ Κρουζ μιλά για την κόρη τους

01.03.2017
Αρκετά χρόνια μεταξύ το πολύκροτο διαζύγιό της με τον σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, η γνωστή ηθοποιός μιλά για το πώς είναι να είσαι μητέρα στον κόσμο του θεάματος και πόσο δύσκολο είναι να θέτεις προτεραιότητες.

Η Κέιτι Χολμς έχει ερμηνεύσει στην καριέρα της πολλούς ρόλους, αναμφισβήτητα όμως ο πιο σημαντικός είναι αυτός της μητέρας. Κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Τομ Κρουζ απέκτησαν μια κόρη, τη Σούρι -το πρώτο παιδί της Χόλμς, το τρίτο για τον Κρουζ που έχει ήδη άλλα δύο υιοθετημένα παιδιά με τη Νικόλ Κίντμαν.

Σήμερα πέντε χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους -που σύμφωνα με τους οικείους του τάραξε τον 54χρονο ηθοποιό, ο οποίος δεν το περίμενε- η Κέιτι Χολμς μιλά στο περιοδικό Town & Country για τις δυσκολίες που έχει ο κόσμος του θεάματος και πόσο επίπονο είναι να το συνδυάσεις με τη μητρότητα.

Στη φωτογραφία το 2009 με τον Τομ Κρουζ και τη Σούρι μωρό, πριν το διαζύγιό τους.

«Η δουλειά αυτή είναι πολύ ασταθής και ποτέ δεν γνωρίζεις που θα βρίσκεσαι μετά» λέει η 38χρονη ηθοποιός. «Το παιδί μου είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο για μένα και αυτή τη στιγμή η ανατροφή της είναι ύψιστης σημασίας σε σχέση με τη δουλειά μου. Είναι πολύ σημαντικό να είμαι παρούσα και να έχει μια σταθερή και αθώα παιδική ηλικία. Νιώθω τόσο ευλογημένη που κάνω αυτή τη δουλειά, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε ολόκληρο τον κόσμο από το να βλέπεις το παιδί σου να επιτυγχάνει. Κάθε μέρα τα παιδιά απομακρύνονται όλο και περισσότερο από εσένα. Και αυτό είναι καλό, είναι θετικό. Θα πρέπει να γίνουν όλο και πιο ανεξάρτητα, ωστόσο σου ραγίζει την καρδιά. Θέλεις να μείνουν για πάντα κοντά σου αλλά είναι υπέροχα πλάσματα και πρέπει να κάνεις ότι μπορείς για να τους προσφέρεις ότι χρειάζονται -και τότε θα φύγουν. Και αυτό θα είναι πολύ πολύ λυπηρό για μένα» εξομολογείται.

Όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για να προσφέρει μια φυσιολογική παιδική ηλικία στη Σούρι ενώ βρίσκεται συνεχώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας η Χολμς λέει ότι προσπαθεί να μάθει την κόρη της να διακρίνει τις αληθινές ειδήσεις από τις ψεύτικες. «Στη σημερινή εποχή πολλοί διάσημοι πιθανόν προσπαθούν να θωρακίσουν τα παιδιά τους από τα ταμπλόιντ, ωστόσο στην οικογένειά μου γνωρίζουμε πως ότι τυπώνεται δεν είναι απαραίτητα αληθινό, οπότε προσέχουμε. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα. Ωστόσο είναι πιο δύσκολο για μένα. Εάν είσαι γνωστός, μπορεί να γράψουν κάτι για σένα, και ατό δεν μπορείς να το ελέγξεις». Αυτός άλλωστε είναι πιθανόν και ένας βασικός λόγος που η ηθοποιός αναζητά συνεχώς δουλειά πίσω από την κάμερα: «Προς το παρόν μου αρέσει η υποκριτική και η σκηνοθεσία. Όμως τελικά θα σκηνοθετώ μόνο».