Μαριάννα Καλλέργη: Το ηχητικό ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει το σεξ στην παραλία -& την κάνει "ρόμπα"

24.02.2017
Χθεσινό δημοσίευμα γνωστού site αποκάλυπτε πως στο Survivor υπάρχει ήδη ζευγάρι και μάλιστα έχουν κάνει κι έρωτα στην παραλία. Η αποκλειστικότητα σύμφωνα με την ιστοσελίδα έρχεται δια στόματος της αποχωρήσασας Μαριάννας Καλλέργη.

Κι ενώ αρχικά η ίδια διέψευσε τα όσα γράφτηκαν στο youweekly.gr απειλώντας με μηνύσεις σε περίπτωση που το άρθρο δεν αποσυρόταν, σήμερα η δημοσιογράφος της σελίδας επανέρχεται με το ηχητικό ντοκουμέντο της πηγής της.

Στο βίντεο η Μαριάννα Καλλέργη ακούγεται ξεκάθαρα να λέει πως όπως ακούστηκε στην παραλία υπήρξε ειδύλλιο και μάλιστα το ζευγάρι - που είναι από την πλευρά των μαχητών - λέγεται πως έκανε σεξ.

Την προηγούμενη ημέρα η Μαριάννα Καλλέργη διέψευδε όλα όσα είπε με ένα βίντεο όπου κατηγορούσε την ιστοσελίδα για ψεύδη κι αναξιοπιστία.

Αυτό ήταν που εξόργησε και τη δημοσιογράφο που αποφάσισε να δώσει στεγνά την παίκτρια.

"Ουπς αυτό ήταν μεγάλο φάουλ. Χωρίς παρεξήγηση Μαριάννα μου θα παίξουμε σε ένα ωραίο βίντεο το ηχητικό ντοκουμέντο από την συνέντευξη σου!" σημειώνει μεταξύ άλλων σε ένα μακροσκελές κείμενο που συνοδεύει το βίντεο ντοκουμέντο.

Όσο για το ποιο είναι το ζευγαράκι της παραλίας, η Μαριάννα αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για τον Κώστα Αναγνωστόπουλου και την Ειρήνη Κολιδά που την προηγούμενη εβδομάδα απομονώθηκαν στην άκρη της παραλίας. Μεταξύ τους φάνηκε να υπάρχει μια έλξη, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπαίκτες τους, ούτε κι από την κάμερα της παραγωγής.