H Σέριλ επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της με μια φωτογραφία [photo]

23.02.2017
Την κοιλίτσα την είχαμε δει, όμως μόνο σε παπαρατσικές φωτογραφίες, αφού πια η 33χρονη σταρ δεν μπορούσε να την κρύψει πια. Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να επιβεβαιώσει η ίδια το χαρμόσυνο γεγονός με τον τρόπο της.

Ύστερα από δυο αποτυχημένους γάμους -έναν με τον Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι την απατούσε κατ' εξακολούθηση και έναν με τον Ζαν Μπερνάρ Φερνάντεζ Βερσινί που έληξε σε χρόνο μηδέν, η Σέριλ Κόουλ έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του κατά 10 χρόνια νεότερού της, Λίαμ Πέιν, μέλος του νεανικού συγκροτήματος One Direction.

Οι δυο του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι και η μέλλουσα μαμά βρήκε έναν πολύ ενδιαφέροντα τρόπο για να το ανακοινώσει.

Ως επίσημη εκπρόσωπος της L' Oreal, η Σέριλ συμμετείχε και στην τελευταία καμπάνια της, μαζί με αρκετούς ακόμη διάσημους, μεταξύ των οποίων και ντέιμ Έλεν Μίρεν. Η Σέριλ επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο στενό φόρεμα το οποίο τόνιζε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα την οποία και κρατούσε προστατευτικά από κάτω.

Με το καλό..