Σκάνδαλο Πρίσλεϊ: Η Λίζα Μαρί, ο "παιδόφιλος" σύζυγος, οι δίδυμες κόρες & ο ρόλος της γιαγιάς Πρισίλα [photos]

20.02.2017
Τις τελευταίες μέρες η είδηση έχει ταράξει τα νερά της διεθνούς σόουμπιζ. Η μοναχοκόρη του Έλβις βρίσκεται αυτή τη στιγμή εν μέσω του τέταρτου διαζυγίου της όμως τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα, με απίστευτες αποκαλύψεις να βγάζουν στη "σέντρα" τα 8χρονα δίδυμα κοριτσάκαι του ζεύγους.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον τέταρτο σύζυγό της, Μάικλ Λοκγουντ όμως ενώ η δικαστική μάχη συνχίζεται, το σαββατοκύριακο, εκείνη αποκάλυψε ότι εκείνος ερευνάται από την αστυνομία καθώς στον υπολογιστή του βρέθηκε πολυ και ύποπτο υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ την ίδια στιγμή τον κατηγορεί ότι της "έφαγε" την περιουσία που της είχε αφήσει ο πατέρας της.

Ο Λόκγουντ, με τη σειρά του, αφού κατηγόρησε την Πρίσλεϊ ότι παραβίασε τους όρους της συμφωνίας που όρισε το δικαστήριο δίνοντας στη δημοσιότητα μέρη αυτούς τους ισχυρισμούς της, υποστηρίζει με τη σειρά του ότι υπάρχουν "ράμματα και για τη δική της γούνα".

Παράλληλα τόνισε πως ενώ η Λίζα Μαρί γκρινιάζει ότι ζει στα όρια της φτώχειας (!) συνεχίζει να λαμβάνει $466.000 κάθε μήνα (δηλαδή $5,6 εκατομμύρια τον χρόνο) από λογαριασμό που είχε αφήσει ο Έλβις για το ένα και μοναδικό παιδί του.

Στο μεταξύ, η κατάσταση έγινε ακόμη πιο άσχημη καθώς έγινε γνωστό ότι οι 8χρονες δίδυμες κόρες του ζεύγους, Φίνλεϊ και Χάρπερ ανατέθηκαν στη Μέριμνα μέχρι να διαλευκανθεί η όλη υπόθεση.

Και εδώ έρχεται η γιαγιά Πρισίλα Πρίσλεϊ [φωτό επάνω με την κόρη της, Λίζα Μαρί] να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Με δυο αναρτήσεις στη σελίδα της στο Facebook η 71χρονη Πρισίλα εξηγεί ότι οι εγγόνες της δεν είναι στην Πρόνοια αλλά στο δικό της σπίτι όπου και "θα παραμείνουν μέχρι να τελειώσει όλο αυτό".

Με τη δεύτερη ανάρτηση, η χήρα του Έλβις ευχαριστεί όλο τον κόσμο που με τα μηνύματά του συμπαραστέκεται στην οικογένεια τη δύσκολη αυτή στιγμή.