Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Νίκο Μουτσινά: «Δεν είχα την αντιμετώπιση που μου άξιζε»

15.02.2017
Πριν λίγο καιρό η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε ξαφνιάσει όταν είχε μιλήσει ανοικτά για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά το περασμένο καλοκαίρι στη θεατρική παράσταση «Κόκο μπλόκο» καταλήγοντας πως δε θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί μαζί του.

Τώρα η όμορφη ηθοποιός μιλώντας στο You Weekly, έκανε κάποιες διευκρινίσεις:

«Το πρόβλημα με μένα είναι ότι δεν φιλτράρω τίποτα και με την ίδια ευκολία που λέω το καλό λέω και το αρνητικό. Ξέρεις πόσο με πλήγωσε ένα σχόλιο που έλεγε ότι τα λέω αυτά για τον Νίκο μόνο και μόνο για να παίζω στις εκπομπές; Ντρέπομαι που έστω και ένας άνθρωπος μπορεί να πιστεύει κάτι τέτοιο, αλλά δυστυχώς δεν είναι όλα μέλι γάλα στις δουλειές μας.»

Και συνέχισε:

«Δυστυχώς, οι άνθρωποι από διαφορετικές θέσεις έχουν διαφορετικές συμπεριφορές. Εγώ σε μια πολύ δύσκολη συναισθηματικά περίοδο της ζωής μου έπρεπε να γυρνάω με ένα μωρό παιδί στην αγκαλιά ούσα λεχώνα, το οποίο απεύχομαι για όλους τους ανθρώπους και δεν θέλω να το ξαναπεράσω ποτέ μα ποτέ. Δεν τσακώθηκα με τον Νίκο, απλώς δεν είχα την αντιμετώπιση που μου άξιζε. Είμαι ένας άνθρωπος που στο πρίσμα της αγάπης προσκυνώ και αν μου πατήσεις τον κάλο έχεις τελειώσει για πάντα.»