«Δεν μπορεί να τραγουδήσει!» Ποιος διάσημος μουσικός το είπε αυτό για τη Μπιγιονσέ;

15.02.2017
Τα δυσάρεστα αυτά λόγια έρχονται από το στόμα ιδιαίτερα γνωστού και πολυβραβευμένου τραγουδιστή και συνθέτη, ο οποίος δε φαίνεται να συγκινείται ιδιαίτερα από τις φωνητικές ικανότητες της διάσημης σταρ.

Μπορεί η Αντέλ να πλάνταξε στο κλάμα όταν παρέλαβε το βραβείο για το Άλμπουμ της χρονιάς στα φετινά βραβεία Grammy λέγοντας ότι αξίζει περισσότερο στη Μπιγιονσέ και στο άλμπουμ της «Lemonade» ωστόσο πολύ γνωστός τραγουδιστής υποστηρίζει ότι σωστά έπραξε η επιτροπή γιατί η Αντέλ είναι πολύ καλύτερη τραγουδίστρια.

Ο ίδιος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος, στην εποχή της δόξας του έχει κερδίσει 10 βραβεία Grammy και επίσης ισχυρίζεται ότι η έγκυος σούπερ σταρ είναι περισσότερο μοντέλο παρά τραγουδίστρια!

Ποιος είναι; Ο Κάρλος Σαντάνα! Συγκεκριμένα είπε: «Η Μπιγιονσέ είναι πολύ όμορφη για να την βλέπεις και μοιάζει περισσότερο σαν μοντέλο για να προβάλλεις μουσική δεν είναι τραγουδίστρια, το λέω με όλο το σεβασμό προς αυτήν».

Αργότερα στο facebook προσπάθησε να εξηγήσει ότι δεν ήθελε να την προσβάλλει: «Σκοπός μου ήταν να συγχαρώ την Αντέλ για την εξαιρετική της νύχτα στα Βραβεία. Το σχόλιο μου για τη Μπιγιονσέ απομονώθηκε από το κείμενό μου. Τρέφω μεγάλο σεβασμό γι' αυτήν σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο. Της αξίζουν όλες οι επευφημίες. Εύχομαι στη Μπιγιονσέ και στην οικογένειά της το καλύτερο».