Δείτε το αξίας $30 εκατομμυρίων σπίτι που κάνει η Μπρίτνεϊ τις διακοπές της [photos]

15.02.2017
Τα χρήματα ποτέ δεν αποτέλεσαν πρόβλημα για τη διάσημη τραγουδίστρια που μαζί με τον σύντροφό της και τα παιδιά της έκανε μίνι ρομαντικές διακοπές σε πολυτελή βίλα στο Μαλιμπού.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο νέος της σύντροφος Σαμ Ασγκάρι απέδρασαν για μερικές μέρες με ευκαιρία τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Προορισμός τους το εξωτικό Μαλιμπού όπου έμειναν σε μια υπερπολυτελή βίλα αξίας $30 εκατομμυρίων και η οποία ανήκει στο δίκτυο ενοικίασης κατοικιών Airbnb απ' όπου και τη νοίκιασαν προς $7.500 τη βραδιά με μίνιμουμ τέσσερις νύχτες. Μαζί τους ήταν και οι δύο γιοι της 35χρονης σταρ ο Τζέιντεν και ο Σον.

Ο Ασγκάρι είναι χορευτής και γνωρίστηκε με τη Μπρίτνεϊ κατά τα διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Slumber Party. Αυτό που εντυπωσίασε την σούπερ σταρ είναι ότι ο Ασγκάρι δε φάνηκε να την γνωρίζει, ούτε καν τι δουλειά κάνει.

Η βίλα βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία όπου ακριβώς μπροστά στο σπίτι απλώνεται ο ωκεανός. Αλλά και η εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού είναι εξαιρετικά προσεγμένη και κυριαρχεί η λιτή πολυτέλεια.

Πάρτε μια ματιά από τις φωτογραφίες του σπιτιού όπως προβάλονται στο AirBNB:

Δείτε και τις φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε η Μπρίτνεϊ στο Instagram.

«Θεϊκό άγγιγμα» λέει η πρώτη, «Αναζητώντας το όνειρο» η άλλη.

Chasing the dream 🌅

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

‪A touch of heaven 💙‬

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Εδώ μαζί με τους γιους της στην πισίνα.

Family time ☀️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

%PHOTO6%