Η Χάλι Μπέρι εξομολογείται: Να γιατί νιώθω αποτυχημένη! [photos]

14.02.2017
Η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή μιλά γεμάτη ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή και αποδέχεται ότι η ίδια ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα τρία διαζύγιά της.

Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες σταρ του Χόλιγουντ και ιδιαίτερα επιτυχημένη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την προσωπική της ζωή αφού η Χάλι Μπέρι το Δεκέμβριο χώρισε και με τον τρίτο σύζυγό της, το Γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτινέζ με τον οποίο έχουν ένα αγοράκι τον 3 ετών Μέισιο Ρόμπερτ.

Η 50χρονη σταρ έχει άλλο ένα παιδάκι την 8χρονη Νάιλα από το γάμο της με τον Γκαμπριέλ Ομπρί.

Και φυσικά όλο αυτό δεν είναι καθόλου ανώδυνο για την Χάλι. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της:

«Έμαθα να συμβιβάζομαι με τη σκέψη ότι έχω τρεις αποτυχημένους γάμους, πράγμα το οποίο δεν ήταν καθόλου εύκολο δεδομένου ότι υπάρχουν παιδιά». Και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συνεχίζει: «Όπως όλες οι γυναίκες παντρεύτηκα πιστεύοντας ότι θα κρατήσει για πάντα και ότι είχα βρει τον πρίγκιπά μου πάνω στο άσπρο άλογο. Αυτό έμαθα από τα παραμύθια της παιδικής μου ηλικίας και γι' αυτό είμαι κάπως εναντίον των παραμυθιών σήμερα. Αλλά όλες μας παντρευόμαστε με αυτή την ελπίδα, και έτσι όταν ο γάμος αποτυγχάνει νιώθουμε ότι έχουμε αποτύχει και είμαστε πολύ απογοητευμένες. Συχνά ένιωθα ένοχη και υπεύθυνη γι' αυτό, έχω υποφέρει και πονέσει πολύ».

Στη φωτογραφία η Χάλι Μπέρι με τον τρίτο σύζυγό της Ολιβιέ Μαρτινέζ.

Βέβαια όπως υπογραμμίζει όλες αυτές οι αποτυχίες της έχουν γίνει μαθήματα: «Σε όλες αυτές τις περιστάσεις όσο δύσκολες και συχνά ταπεινωτικές και αν ήταν, με βοήθησαν να γνωρίσω τον εαυτό μου. Όλες αυτές οι σχέσεις ήταν απαραίτητες για μένα. Όλοι ερχόμαστε εδώ για να μάθουμε κάποια πράγματα και αυτές οι σχέσεις μου πρόσφεραν μαθήματα που με βοήθησαν να εξελιχθώ και να φτάσω εδώ που είμαι τώρα. Γι' αυτό και μόνο νιώθω ευγνώμων. Αλλά ήταν δύσκολο και σκληρό. Ήταν ένα οδυνηρό κομμάτι της ζωής μου».

Στη φωτογραφία με τον πατέρα της κόρης της το μοντέλο Γκάμπριελ Όμπρι.

Τώρα πια έχει δώσει όλη της την ενέργεια στα παιδιά της: «Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι το να είμαι μαμά και γνωρίζω πως ότι κάνω, ότι λέω και ότι τους προσφέρω είναι πραγματικά σημαντικό. Τους λέω πολλά πράγματα, αλλά πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι να βλέπουν τα παιδιά μου τις πράξεις μου. Αν θέλω να είναι ευγενικά, πρέπει να τους δείξω πώς είναι η ευγένεια και η καλοσύνη. Αν θέλω να είναι έξυπνα, πρέπει να τους δείξω ότι και εγώ συνεχίζω να μαθαίνω κάθε μέρα. Αν θέλω να μάθουν την ευγνωμοσύνη, πρέπει να τα μάθω ότι μία φορά το χρόνο πρέπει να προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε αυτούς που δεν έχουν. Στη ζωή μου έμαθα ότι δεν έχουν σημασία οι λέξεις, αλλά και οι πράξεις πίσω από αυτές τις λέξεις ».

Στη φωτογραφία με τον δεύτερό της σύζυγο Eric Benét

Η Χάλι συνεργάζεται περισσότερο από 18 χρόνια με το Jenesse Center, ένα κέντρο που βοηθά θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε αυτό το θέμα καθότι ο πατέρας της υπήρξε ιδιαίτερα βίαιος απέναντι στη μητέρα της και αυτήν. «Συχνά μου λένε “Χάλι, γιατί οι γυναίκες αυτές δεν σηκώνονται να φύγουν;”. Και εγώ σκέφτομαι: “Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο”. Γι' αυτό και το έχω κάνει σκοπό της ζωής μου να πληροφορήσω τον κόσμο για το τι πραγματικά συμβαίνει. Γιατί είναι ένα θέμα ταμπού. Επηρεάζει τόσο πολύ κόσμο και όχι μόνο τους αδικημένους και τους φτωχούς, αλλά όλα τα κοινωνικά στρώματα».

Στη φωτογραφία με τον πρώτο της σύζυγο τον παίκτη του μπέιζμπολ David Justice.