Μυστήριο: Γιατί δεν πήγε στα βραβεία BAFTA ο Ράιαν Γκόσλινγκ;

13.02.2017
Η απουσία του διάσημου ηθοποιού από τη λαμπερή βραδιά των Βρετανικών Όσκαρ συζητήθηκε πολύ. Τελικά όμως, πήρξε όμως επίσημη εξήγηση.

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος ο Ράιαν Γκόσλινγκ στο πλευρό της Έμα Στόουν σαρώνει όλα τα κινηματογραφικά βραβεία. La La Land βραδιά και η χθεσινή στα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου όπου η ταινία κυριάρχησε στις κατηγορίες Καλύτερης Ταινίας, Α' Γυναικείου Ρόλου, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Μουσικής, Κοστουμιών και Φωτογραφίας.

Μεγάλος απών, όμως ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος στην κατηγορία Α' Ανδρικού Ρόλου. ΟΙ θαυμαστές του απογοηγεύτηκαν όμως εκείνος φρόντισε μέσω του εκπροσώπου του να εξηγήσει την αιτία που τον κράτησε μακριά.

"Υπήρξε ένα οικογενειακό ζήτημα που χρειάστηκε να φροντίσει και λυπάται πολύ που δεν μπόρεσε να βρεθεί στο Λονδίνο. Στέλνει την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του σε όλους".

Αυτό ήταν το μήνυμα, που μπορεί να μην ήταν τόσο κατατοπιστικό όμως μια απάντηση την έδινε. Περαστικό, ό,τι και νά' ταν!