Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα ποτέ βραδινή εκπομπή

10.02.2017
Είναι αναμφισβήτητα η εθνική μας παρουσιάστρια και βασίλισσα της πρωινής (και τώρα πια της μεσημεριανής ζώνης) αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ με τη νυχτερινή ζώνη παρόλο που έχει δεχτεί προτάσεις.

Η Βάσω Κολλιδά ήταν σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχαν μια εκ βαθέων συζήτηση για την οικογενειακή της ζωή και το πώς περνά τώρα που δεν κάνει τηλεόραση γιατί δεν της έχει γίνει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Τότε η Ελένη συμφώνησε με την όμορφη παρουσιάστρια λέγοντας ότι και η ίδια δεν έχει παρουσιάσει ποτέ βραδινό παρόλο που της το έχουν προτείνει. Στη συνέχεια μάλιστα εξήγησε και τους λόγους λέγοντας:

«Κι εμένα με έχουν ρωτήσει γιατί ποτέ δεν έκανα βραδινό. Λέω ότι έχει να κάνει και με την περίοδο. Στην αρχή θες να πατήσεις στα πόδια σου να σε αποδεχτεί ο κόσμος και όλοι όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση. Μετά νιώθεις δυνατός πάμε να κάνουμε βραδινό… ξεκινάς να κάνεις παιδιά. Εγώ χρόνο παραχρόνο είχα μία κοιλιά που φούσκωνε και ξεφούσκωνε. Μετά όταν είπα καλή περίοδος, ήρθα εδώ. Άλλος αγώνας να ξαναστήσεις την εκπομπή και να εδραιωθείς. Πάνω που στρώνεις ξανακάνεις παιδιά. Μετά μου έκαναν 1-2 προτάσεις που μου ήταν αδιάφορες. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Μπορεί να έρθει κάτι σπέσιαλ και να με δεις».