Σε αυτοκινητιστικό ατύχημα ενεπλάκη η Κρίσι Τέιγκεν

08.02.2017
Το δυσάρεστο συμβάν έγινε νωρίς σήμερα το πρωί αλλά ευτυχώς παρά το αρχικό σοκ φαίνεται ότι το πανέμορφο μοντέλο είναι καλά στην υγεία της.

Ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό το ατύχημα που είχε η Κρίσι Τέιγκεν. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας απρόσεχτος οδηγός χτύπησε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το τριανταενός ετών μοντέλο ενώ στη συνέχεια έφυγε χωρίς να σταματήσει.

Η αστυνομία έδρασε γρήγορα και λίγο μετά συνέλαβε τον υπαίτιο του ατυχήματος ωστόσο δεν έχει δώσει ακόμα περισσότερα στοιχεία. Το καλό είναι πως όπως όλα δείχνουν η Τέιγκεν δεν τραυματίστηκε.

Το μοντέλο βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση της ζωής της αφού όλα βαίνουν καλώς τόσο στον τομέα της καριέρας της όσο και της οικογένειάς της. Πριν από δέκα περίπου μήνες απέκτησε το πρώτο της παιδί τη Λούνα, και σύντομα θα αναχωρήσει μαζί με τον άντρα της τον τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ προκειμένου να τον ακολουθήσει μαζί με την κόρη τους στην περιοδεία του. Η ίδια μόλις τελείωσε τη φωτογράφισή της για το περιοδικό Sports Illustrated την πρώτη της μεγάλη φωτογράφιση από το 2010.