Η Lady Gaga τραγουδά στον τελικό του Super Bowl και μαγεύει [photos]

06.02.2017
Πραγματικά εντυπωσιακή άφησε τους πάντες άφωνους με την ξεχωριστή της παρουσία και τον επαγγελματισμό της στο μοναδικό σόου που προσέφερε σε όσους τυχερούς παρακολούθησαν τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Αποτελεί τιμή για τους τραγουδιστές να εμφανιστούν στον τελικό του Super Bowl και να που η Lady Gaga τα κατάφερε προσφέροντας ένα αξέχαστο σόου και έχοντας μια απίστευτη εμφάνιση τραγουδώντας, χορεύοντας μαζί με το μπαλέτο της, και παίζοντας συνθεσάιζερ και πιάνο.

Η συναυλία ξεκίνησε από την οροφή του σταδίου Houston’s NRG με την τραγουδίστρια να τραγουδά τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ και στη συνέχεια να κατεβεί «πετώντας» στη σκηνή. Δείτε τη φωτογραφία:

«Τι κάνεις απόψε Τέξας; Πώς είσαι Αμερική, κόσμε; Είμαστε εδώ για να σας διασκεδάσουμε. Θέλετε να περάσετε καλά μαζί μας;» φώναξε η σόου γούμαν ενώ το κοινό την επευφημούσε εκστασιασμένο. Όταν τραγούδησε τη μπαλάντα «Million Reasons» από το καινούριο της άλμπουμ παίζοντας πιάνο το στάδιο φωτίστηκε από τα κινητά των εκστασιασμένων θεατών οι οποίοι δεν σταμάτησαν να καταγράφουν με τα κινητά τους.

Το σόου υπολογίζεται ότι κόστισε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια ενώ η 30χρονη σταρ έκανε πρόβες για να εμφανιστεί αρκετούς μήνες πριν.

Σε συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι αφιερώνει το σόου αυτό στους θαυμαστές της, ιδιαίτερα σε αυτούς που δεν είναι δημοφιλείς και νιώθουν παραγκωνισμένοι: «Μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στη ζωή μου, αλλά πραγματικά νιώθω ότι δεν είναι κάτι που δόθηκε σε μένα, αλλά σε αυτούς. Σε αυτό το παιδί που δεν μπόρεσε να καθίσει στο τραπέζι των δημοφιλών παιδιών στο σχολείο, και σε αυτό το παιδί που το έδιωξαν από το σπίτι του γιατί οι γονείς του δεν μπορούσαν να το αποδεχτούν γι' αυτό που ήταν. Αυτό το παιδί θα εμφανιστεί στη σκηνή για 13 λεπτά και είμαι ενθουσιασμένη που θα τους το προσφέρω. Αυτή η παράσταση είναι για όλους. Θέλω περισσότερο από οτιδήποτε να δημιουργήσω ένα σόου που θα μείνει αξέχαστο. Όχι για τον εαυτό μου αλλά για τους άλλους».

Αν θέλετε δείτε ολόκληρο το σόου της δημοφιλούς τραγουδίστριας εδώ: