Κάρλι Κλος & Ιβάνκα Τραμπ: Οι «συνυφάδες» του Λευκού Οίκου και το παρασκήνιο

02.02.2017
Το πασίγνωστο μοντέλο και η κόρη του νέου Προέδρου των ΗΠΑ έχουν πολύ περισσότερα κοινά από ότι αρχικά φαίνεται. Ωστόσο υπάρχουν και μερικά καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά που μόλις βγήκαν στη φόρα.

Φαινομενικά τίποτα δεν μπορεί να ενώνει την 24χρονη Κάρλι Κλος με την μεγαλωμένη μες στα πλούτη και στην καλή ζωή Ιβάνκα Τραμπ. Ωστόσο γι' αυτούς που έχουν γνώση των πραγμάτων οι δυο διάσημες γυναίκες είναι... σχεδόν συνυφάδες. Και τι εννοούμε; Ο σύζυγος της 35χρονης κόρης του νέου Προέδρου των ΗΠΑ είναι ο Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος όχι απλώς στηρίζει φανατικά τον Ρεπουμπλικάνο πεθερό του Ντόναλντ Τραμπ αλλά πρόσφατα πήρε και το αξίωμα του Ανώτερου Συμβούλου του Λευκού Οίκου.

Στη φωτογραφία ο Τζάρεντ Κούσνερ και η Ιβάνκα.

Αδερφός του Τζάρεντ είναι ο εκατομμυριούχος επενδυτής Τζόσουα Κούσνερ ο οποίος διατηρεί σοβαρό δεσμό εδώ και τέσσερα χρόνια με το πανέμορφο μοντέλο Κάρλι Κλος. Δείτε παρακάτω φωτογραφία τους από την επέτειο του ζευγαριού τον Ιούνιο.

Ωστόσο τα δυο αδέρφια δεν μοιράζονται τις ίδιες πολιτικές απόψεις, αφού ο Τζόσουα ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση υποστηρίζει φανατικά τους δημοκρατικούς. Λέγεται μάλιστα ότι δεν ψήφισε καν τον αδερφό τους στις εκλογές, πήρε μέρος στις διαδηλώσεις Women's March κατά του Τραμπ, όμως παρευρέθηκε στην τελετή της ορκωμοσίας χωρίς την Κάρλι Κλος η οποία έπρεπε να μείνει στη Νέα Υόρκη. Το 24χρονο μοντέλο μοιράζεται τις ίδιες πολιτικές απόψεις με τον Τζόσουα και ήταν μάλιστα υποστηρίκτρια της Χίλαρι Κλίντον. Παρά τις πολιτικές τους αντιθέσεις τα δύο ζευγάρια κάνουν αρκετή παρέα μεταξύ τους. Στη φωτογραφία τα δύο αδέρφια ποζάρουν μετά την τελετή της ορκομοσίας κάτω από το πορτραίτο του Τζον Κένεντι.

Ο πατέρας τους Τσαρλς Κούσνερ ήταν γιος Εβραίων επιζώντων του Ολοκαυτώματος από τη Λευκορωσία που μετανάστευσαν στις ΗΠΑ το 1949. Είναι αυτός που ίδρυσε τις επιχειρήσεις Κούσνερ και έφτιαξε την τεράστια περιουσία τους. Ο Τσαρλς υποστήριζε φανατικά τους Δημοκρατικούς -έχει μάλιστα κάνει χορηγία τεράστια ποσά σε δημοκρατικούς υποψήφιους συμπεριλαμβανομένων του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον.