Γιατί η Βίκυ Καγιά δεν σκέφτεται προς το παρόν να κάνει και δεύτερο παιδί;

01.02.2017
Το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια μας ξαφνιάζει εξηγώντας μας τους λόγους που μια δεύτερη εγκυμοσύνη δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της, και όπως φαίνεται μάλλον έχει δίκιο.

Είναι νέα, είναι όμορφη, έχει έναν εξαιρετικό σύζυγο τον Ηλία Κρασσά με τον οποίο φαίνεται να ταιριάζουν και έχουν ήδη αποκτήσει ένα γλυκό κοριτσάκι τη Μπιάνκα που είναι περίπου ενάμιση ετών δημιουργώνας μια υπέροχη οικογένεια. Τι είναι λοιπόν αυτό που εμποδίζει τη Βίκυ Καγιά να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά; Η ίδια εξηγεί τους λόγους στο Down Town Κύπρου ο σημαντικότερος εκ των οποίων είναι ότι έχουν ήδη τρία παιδιά:

« Έχουμε την Μπιάνκα και άλλα δύο από τον προηγούμενο γάμο του Ηλία. Το να κάνω και δεύτερο παιδί, δεν μπορώ καν να το σκεφτώ ούτε ως ιδέα αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Από το μηδέν πήγα στο τρία. Είμαι μία εν δυνάμει πολύτεκνη μητέρα (γελάει). Ξέρεις τι γίνεται στο σπίτι με τρία παιδιά; Άσε καλύτερα! Αν θεωρήσουμε ότι και οι άντρες είστε παιδιά, έχω τέσσερα παιδιά και τα κυνηγάω! Είμαι ελβετικός σουγιάς!».

Το μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια είναι πώς εκτός από τα παιδιά υπάρχουν και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. «Εκείνος έχει 14 μαγαζιά και ανοίγει κι άλλα δύο. Εγώ τώρα έχω τα παιδιά, την εκπομπή και την επιχείρησή μου. Τα καταφέρνουμε όμως!».