Μητέρα για τρίτη φορά η Κιμ Καρντάσιαν;

02.02.2017
Αν και έχει ήδη δύο υπέροχα παιδάκια με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ η διάσημη τηλεπερσόνα φαίνεται να ανυπομονεί να γίνει μητέρα ξανά ή μήπως είναι ήδη για τρίτη φορά έγκυος.

Η Κιμ Καρντάσιαν απασχολεί συχνά πυκνά τα κοινωνικά δίκτυα αφού ενημερώνει πάντα του θαυμαστές της για τις ενέργειές της. Αυτή τη φορά η 35χρονη σταρ ανακοίνωσε ότι μαζί με τον άντρα της Κάνιε Γουέστ έχουν σχεδιάσει και θα κυκλοφορήσουν μια παιδική σειρά ρούχων.

Μάλιστα είπε ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την 3χρονη κόρη της Νορθ ως μοντέλο της σειράς και μάλιστα ανέβασε φωτογραφία της στο Snapchat που φορά κάποια από τα ρούχα.

Αργότερα στο Twitter όταν ένας από τους 49 εκατομμύρια (!) ακόλουθούς της έκανε το σχόλιο «Θα είσαι έγκυος ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για την προώθηση της παιδικής σειράς» απάντησε αινιγματικά με μια σειρά εικονίδια με μωρά και χαμογελαστά πρόσωπα.

Αυτό φυσικά πυροδότησε την περιέργεια των χρηστών που ήθελαν να μάθουν αν είναι ήδη έγκυος, κάτι που η διάσημη τηλεπερσόνα το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Πάντως τον περασμένο Ιούλιο δήλωσε εντελώς απρόθυμη να μείνει για τρίτη φορά έγκυος. «Δε νομίζω ότι μπορώ να κυοφορήσω ακόμη ένα μωρό» δήλωσε. Μήπως ήταν απλώς λόγια; Το μέλλον θα δείξει! Άλλωστε η Κιμ αποκλείεται να μην μας ενημέρωσει!

Ιδού και ο υιός, Σέιντ.

Και εδώ μπορείς να δεις χαριτωμένες στιγμές της οικογένειας Γουέστ-Καρντάσιαν. Δεν είναι απίστευτα γλυκά παιδάκια;

family

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

❤❤️👶🏽👧🏽

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

my son ❤

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on