Γιώργος Δασκαλάκης: Η πιο πρόσφατη αποκάλυψη για το πρόβλημα της υγείας του

30.01.2017
Συγκλόνισε φίλους και θαυμαστές ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής με την σοκαριστική ανακοίνωση ότι αναγκάζεται να σταματήσει το τραγούδι καθώς "ο οργανισμός του τον πρόδωσε και θέλει να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν".

Ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν πολλά προβλήματα υγείας που είχαν προκληθεί από μια επέμβαση που έκανε στο στομάχι του για να χάσει τα παραπανίσια από τα 268 (!) κιλά που είχε.

Μέσα από ενα συγκλονιστικό βίντεο που ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook, φανερά καταβεβλημένος ο Γιώργος Δασκαλάκης ενημέρωσε τους φίλους του για απόφασή του μην εξηγώντας όμως με ποιόν τρόπο τον πρόδωσε ο οργανισμός του. Το σάιτ iapopsi.gr και η Σπυριδούλα Κάμπου, όμως, εξηγούν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο Ροδίτης τραγουδιστής, πριν από ενάμιση μήνα, βρέθηκε για μία ακόμη φορά στη Γερμανία, για να υποβληθεί σε μία σοβαρή εξέταση στο στομάχι του, λόγω του ότι είχε κάνει πριν χρόνια μία επέμβαση που λίγο έλειψε να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του. Τον τελευταίο χρόνο οι γιατροί του είχαν κρούσει εκ νέου τον κώδωνα του κινδύνου, συμβουλευόντάς τον να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και να απέχει ένα διάστημα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αψηφώντας τους όμως στο έπακρον εις βάρος του οργανισμού του. Όσοι ζούσαν από κοντά όμως τον Γιώργο Δασκαλάκη, βλέποντάς τον δουλεύει ασταμάτητα και να μην προσέχει την υγεία του, τον «μάλωναν» να κοιτάξει λίγο παραπάνω τον εαυτό του, για να αποφευχθούν τα χειρότερα, που δεν άργησαν να έρθουν.

Επιστρέφοντας λοιπόν από τη Γερμανία στη Ρόδο για να αναρρώσει με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, όντας εν πτήση ένιωσε μία έντονη δυσφορία, ένα βάρος στο στήθος, και για αρκετά λεπτά να σβήνουν όλα γύρω του. Για καλή του τύχη το επεισόδιο συνέβη κατά την προσγείωση του αεροπλάνου και με τη γρήγορη επέμβαση του ΕΚΑΒ, και τη βοήθεια των γιατρών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί έμφραγμα. Φανερά σοκαρισμένος και ταρακουνημένος πλέον ο τραγουδιστής, το διάστημα που παρέμεινε στο νοσοκομείο, νιώθοντας πλέον καθόλα προδομένος από το σώμα του και την καρδιά του, πήρε τις μεγάλες αποφάσεις. Έχοντας επανέλθει μετά το έμφραγμα και μην μπορώντας να κλείσει τα αυτιά του στα «καμπανάκια» του οργανισμού του, το βράδυ της Κυριακής με ένα βίντεο που ανάρτησε στο Facebook αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους θαυμαστές του.

Περαστικά. Κάνε κλικ στον σύνδεσμό για να δεις το συγκλονιστικό βίντεο